Antena 3 CNN Externe Bill Gates crede că patronajul lui Elon Musk la Twitter "ar putea înrăutăţi situaţia"

Bill Gates crede că patronajul lui Elon Musk la Twitter "ar putea înrăutăţi situaţia"

Bill Gates, fondatorul Microsoft, şi-a exprimat, ieri, îndoielile privind viitorul Twitter sub patronajul lui Elon Musk.

Bill Gates crede că patronajul lui Elon Musk la Twitter "ar putea înrăutăţi situaţia"
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    05 Mai 2022   •   17:53

Bill Gates consideră că "patronajul lui Elon Musk ar putea înrăutăţi situaţia" conținutului fals promovat uneori pe rețelele de socializare. "Cu toate acestea, ar trebui să avem mintea deschisă şi să nu-l subestimăm niciodată pe Elon", a declarat ieri miliardarul, la un eveniment găzduit de The Wall Street Journal. " potrivit Business Insider.

Fondatorul Microsoft şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la modul în care Musk ar putea aborda dezinformarea pe platforma de socializare, mai ales având în vedere accentul pe care îl pune pe promovarea "libertăţii de exprimare".

"Ce părere are el despre o persoană care spune că vaccinurile pot ucide oameni sau că Bill Gates, de exemplu, urmăreşte populaţia îndeaproape?" a declarat miliardarul. "Oare Elon crede că astfel de ştiri ar trebui răspândite?", se întreabă acesta.

Elon Musk a cumpărat Twitter cu 44 de miliarde de dolari

Elon Musk și Twitter au ajuns la un acord care i-a permis celui mai bogat om din lume să preia compania de social media, una dintre cele mai populare din lume.

Elon Musk a cumpărat Twitter într-o afacere evaluată la aproximativ 44 de miliarde de dolari, pe 25 aprilie.

Acordul încheie un val de știri potrivit cărora CEO-ul Tesla și SpaceX a devenit unul dintre cei mai mari acționari ai Twitter, i s-a oferit și a refuzat un loc în consiliul său de administrație și s-a oferit să cumpere compania - totul în mai puțin de o lună.

×
Subiecte în articol: Bill Gates Elon Musk Twitter
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close