Antena 3 CNN Externe Bill Gates a sărbătorit cea de-a 47-a aniversare Microsoft printr-unul dintre cele mai "ciudate" momente din viaţa sa

Bill Gates a sărbătorit cea de-a 47-a aniversare Microsoft printr-unul dintre cele mai "ciudate" momente din viaţa sa

Microsoft Corporation a fost fondată de Bill Gates și prietenul său din copilărie Paul Allen la 4 aprilie 1975. Luni a împlinit 47 de ani de existență, iar motivul a fost suficient pentru a Bill Gates să distribuie un videoclip de colecție, cu unul dintre cele mai ”ciudate” momente din viața sa.

Bill Gates a sărbătorit cea de-a 47-a aniversare Microsoft printr-unul dintre cele mai "ciudate" momente din viaţa sa
Sursa foto: Colaj: Twitter/ Random Visual Novel Bot + captură video Instagram
de Georgiana Adam    |    05 Apr 2022   •   15:01

Amintindu-și vremurile bune, Gates a distribuit un videoclip vechi pe Instagram, în care poate fi văzut sărind peste un scaun. Acesta se află, se pare, la biroul Microsoft cu mulți ani în urmă.

”A fost nevoie de pași mari pentru a realiza viziunea Microsoft despre un computer pe fiecare birou și în fiecare casă. Sunt mândru că această companie lucrează pentru a da putere fiecărei persoane și organizații de pe planetă să realizeze mai mult”, a scris el.

View this post on Instagram

A post shared by Bill Gates (@thisisbillgates)

Miliardarul a demisionat din funcția de CEO al companiei în 2000, spunând că dorește să se concentreze pe lucrările filantropice ale Fundației Bill și Melinda Gates.

Și-a părăsit funcția cu normă întreagă la Microsoft în 2008, dar și-a păstrat locul în consiliu până în martie 2020.

El a părăsit consiliul Microsoft în 2020, în timp ce consiliul a continuat o investigație asupra relației romantice a miliardarului cu o angajată, în urmă cu aproape 20 de ani.

×
Subiecte în articol: Bill Gates microsoft videoclip Instagram
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close