Antena 3 CNN Externe Boris Johnson a fost externat din spital. Va continua recuperarea la domiciliu

Boris Johnson a fost externat din spital. Va continua recuperarea la domiciliu

Boris Johnson a fost externatduminică din Spital. Premierul britanic nu îşi va relua activitatea întrucât contiună recuperarea pentru a se vindeca de coronavirus, anunţă Guvernul Marii Britanii.

Boris Johnson a fost externat din spital. Va continua recuperarea la domiciliu
Sursa foto: Hepta
12 Apr 2020   •   16:21

"Premierul a fost externat şi continuă recuperarea în reşedinţa din Chequers. Pe baza recomandărilor echipei medicale, premierul nu va reveni imediat la lucru. Le mulţumeşte tuturor celor de la Spitalul St Thomas penru îngrijirile excelente. Toate gândurile sale se îndreaptă spre cei afectaţi de această boală", a comunicat Downing Street, conform postului Sky News.

Boris Johnson a vorbit despre îngrijirile "exemplare" de care a beneficiat, spunând că le datorează "viaţa" medicilor şi asistenţilor medicali.

Boris Johnson face "progrese" pentru a-se vindeca de boala Covid-19, anunţase sâmbătă Guvernul de la Londra. Premierul fusese mutat joi seară de la secţia de terapie intensivă într-un salon normal.

Boris Johnson, diagnosticat cu noul coronavirus, fusese transferat luni seară la terapie intensivă, din cauza deteriorării stării de sănătate.

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a fost internat în urmă cu o săptămână, din raţiuni de precauţie, în Spitalul "St Thomas" din Londra, având "simptome persistente".

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Boris Johnson coronavirus
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close