Antena 3 CNN Externe Boris Johnson, primul discurs în calitate de premier al Marii Britanii: „Poporul britanic s-a săturat să aştepte. De aceea vom părăsi UE pe 31 octombrie”

Boris Johnson, primul discurs în calitate de premier al Marii Britanii: „Poporul britanic s-a săturat să aştepte. De aceea vom părăsi UE pe 31 octombrie”

Boris Johnson, primul discurs în calitate de premier al Marii Britanii: „Poporul britanic s-a săturat să aştepte. De aceea vom părăsi UE pe 31 octombrie”
Sursa foto: foto- Facebook/ Boris Johnson
de Claudia Simion    |    24 Iul 2019   •   23:46

Boris Johnson a susținut un prim discurs în calitate de premier al Marii Britanii. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului premier britanic, Theresa May, amintind de „dorinţa ei profundă de a servi publicul”. 

Premierul ales a spus că e sigur că Marea Britanie va găsi o soluție pentru a putea părăsi Uniunea Europeană pe 31 octombrie. 

„Poporul britanic s-a săturat să aştepte şi a venit vremea să acţionăm, să avem o conducere puternică. Slujba mea este să vă servesc pe voi”, a spus el, potrivit BBC

Boris Johnson a precizat că va face tot ce ține de el pentru a avea în vedere problemele legate de asistență socială și educație. 

„Steagul Marii Britanii reprezintă libertate, libertatea de exprimare ... dreptul de drept şi deasupra tuturor, democraţia. De aceea vom părăsi UE pe 31 octombrie”. Johnson a mai spus că e o decizie fundamentală ca Marea Britanie să părăsească UE. 

„După trei ani de îndoieli este timpul să schimbăm abordarea. În ceea ce priveşte viitorul de după Brexit, este timpul să nu ne uităm la pericole, ci la oportunităţi”, a adăugat Johnson.

×
Subiecte în articol: Boris Johnson discurs premier
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close