Antena 3 CNN Externe Boris Johnson, tată pentru a opta oară la 59 de ani. Soţia lui a născut o fetiţă

Boris Johnson, tată pentru a opta oară la 59 de ani. Soţia lui a născut o fetiţă

Carrie Johnson, soţia fostului prim-ministru britanic Boris Johnson, a anunţat ,marţi, naşterea celui de-al treilea copil al cuplului şi cel puţin al optulea pentru fostul şef al guvernului britanic, cunoscut pentru tumultuoasa sa viaţă sa amoroasă.

Boris Johnson, tată pentru a opta oară la 59 de ani. Soţia lui a născut o fetiţă
Sursa foto: Profimedia
de Claudia Popovici    |    11 Iul 2023   •   20:03

"Bun venit pe lume, Frank Alfred Odysseus Johnson, născut pe 5 iulie la 9.15", a scris Carrie Johnson, în vârstă de 35 de ani, pe Instagram, într-o postare care însoţeşte o fotografie în care apare cu nou-născutul în braţe.

"(Puteţi ghici numele pe care l-a ales soţul meu!?)", a adăugat ea, mulţumind personalului maternităţii din cadrul University College Hospital din Londra, o unitate a NHS.

Bebeluşul este al treilea copil al cuplului, căsătorit din 2021, după naşterea lui Wilfred, în aprilie 2020, şi a lui Romy, în decembrie 2021, când Boris Johnson era încă prim-ministru.

Johnson, în vârstă de 59 de ani, este, de asemenea, tatăl altor patru copii (doi băieţi şi două fete) din mariajul cu avocata Marina Wheeler, a doua sa soţie. Fostul prim-ministru a mai fost recunoscut ca tată al unei alte fiice, dintr-o relaţie extraconjugală.

În septembrie 2021, cu puţin timp înainte de naşterea lui Romy, Johnson a confirmat la postul de televiziune american NBC că avea la momentul respectiv şase copii, fără a pune însă capăt speculaţiilor privind numărul real al progeniturilor sale, informează AFP, citat de Agerpres. 

Johnson a părăsit Downing Street în vara anului 2022, fiind forţat să demisioneze după o serie de scandaluri. Ulterior, el a câştigat milioane ţinând discursuri în timp ce era încă parlamentar.

Boris Johnson a demisionat luna trecută, anticipând publicarea unui raport parlamentar care a constatat că a minţit cu bună ştiinţă Parlamentul în timpul pandemiei de coronavirus în privinţa petrecerilor organizate la Downing Street.

×
Subiecte în articol: Boris Johnson
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close