Antena 3 Externe Brazilia a încetat căutarea victimelor din avionul Air France dispărut deasupra Atlanticului

Brazilia a încetat căutarea victimelor din avionul Air France dispărut deasupra Atlanticului

27 Iun 2009   •   10:05
Brazilia a încetat căutarea victimelor din avionul Air France dispărut deasupra Atlanticului Resturi avion

Autorităţile braziliene au anunţat că au încetat căutările resturilor avionului Airbus A330, aparţinând Air France, prăbuşit la începutul lunii în apele Atlanticului. Aparatul, cu 228 de oameni la bord, decolase de la Rio de Janeiro şi urma să aterizeze la Paris. În cele peste trei săptămâni de căutări, autorităţile au reuşit să recupereze 51 de cadavre şi mai multe bucăţi din aeronavă, nu însă şi cutiile negre, singurele care ar fi putut elucida cauzele producerii tragediei.

Locotenentul brazilian Henry Munhoz a declarat că sunt şanse extrem de mici ca alte cadavre sau resturi ale avionului să mai fie descoperite la atât de mult timp de la producerea accidentului. ?Au trecut deja nouă zile fără să fie observat vreun cadavru?, a spus el în cadrul unei conferinţe de presă.

În acelaşi timp, căpitanul Guicemar Tabosa a declarat că mai multe nave vor cerceta în continuare zona în căutarea cutiilor negre.

Căutările vor fi continuate de autorităţile franceze, care nu au făcut încă nici un anunţ privind încetarea acestora.

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close