Antena 3 CNN Externe Cadavre şi fragmente din avionul dispărut luni, recuperate de autorităţile braziliene

Cadavre şi fragmente din avionul dispărut luni, recuperate de autorităţile braziliene

Cadavre şi fragmente din avionul dispărut luni, recuperate de autorităţile braziliene
Sursa foto: Avion
06 Iun 2009   •   20:23

Mai multe cadavre ale pasagerilor care călătoreau cu avionul companiei Air France, care s-a prăbuşit luni în Oceanul Atlantic, au fost recuperate. Anunţul a fost făcut sâmbătă de armata braziliană. Împreună cu cadavrele au fost recuperate şi fragmente din avion. ?În această dimineaţă, la ora 8.14 (13.14, ora României), am avut confirmarea recuperării din apă a unor corpuri şi fragmente care aparţineau zborului 447 al Air France", a declarat colonelul Jorge Amaral, purtător de cuvânt al forţelor aeriene braziliene, citat de Mediafax.

Conform CNN, se pare că este vorba despre trupurile a doi bărbaţi, un rucsac, o geantă de piele care conţinea un bilet de avion şi o mască de oxigen. Air France a confirmat că biletul aparţinea unui pasager al cursei. Autorităţile navale şi aeriene braziliene au precizat că rucsacul găsit conţinea un laptop.

Rămăşiţele au fost descoperite la aproximativ 625 de kilometri nord de insulele Fernando de Noronha, la 355 de kilometri nord-est de coasta braziliană.

Operaţiunile de căutare a resturilor avionului dispărut au fost reluate sâmbătă, după ce timp de cinci zile nu a fost găsit nici un fragment din avion.

Avionul Airbus A330 al companiei Air France, de pe ruta Rio de Janeiro - Paris, a dispărut în largul coastelor braziliene în noaptea de 1 iunie, cu 228 de persoane la bord.

Antena3.ro

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close