Alertă în SUA. Camionetă cu bombe făcute în casă şi arme găsită lângă clădirea Capitoliului

de Silvia Țigănilă    |    09 Ian 2021   •   09:10
Alertă în SUA. Camionetă cu bombe făcute în casă şi arme găsită lângă clădirea Capitoliului Hepta

FBI a anunțat că poliţia a găsit o camionetă cu bombe şi arme lângă clădirea Capitoliului în ziua în care acesta a fost vandalizat.

Un bărbat din Alabama ar fi parcat miercuri o camionetă plină cu 11 bombe făcute în casă, o puşcă de asalt şi o armă de mână la două blocuri de clădirea Capitoliului.

Și alte persoane au fost acuzate că au avut arme şi muniţie la ei în Capitoliu.

Bombe şi arme lângă Capitoliu. O echipă de genişti a detectat arsenalul

Detaliile despre descoperirea armelor din camionetă apar în documentele procurorilor federali care îl acuză pe Lonnie Leroy Coffman din Falkville, Alabama, de infracţiuni federale.

O echipă de genişti a detectat arsenalul.

Donald Trump: "Nu voi merge la inaugurare pe 20 ianuarie”

Preşedintele încă în exerciţiu, Donald Trump, a anunţat, vineri, pe Twitter că nu va participa la ceremonia de învestire a lui Joe Biden în funcția de președinte. Ultimul președinte în exercițiu al SUA care nu a participat la ceremonia de învestire a succesorului său a fost Andrew Johnson, în 1869.

Decizia vine la două zile după ce mai mulţi suporteri ai lui Trump au intrat în Capitoliu, întrerupând procedura de validare a rezultatului alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie.

”Pentru toți cei care ați întrebat, nu voi merge la inaugurare pe 20 ianuarie”, a scris Trump pe contul său de Twitter.

Citiți și: Un ministru din cabinetul Trump și-a dat demisia după violențele de la Capitoliu: "Aceste demisii nu înseamnă nimic. Șobolani care părăsesc nava care se scufundă"

Parteneri
x close