Antena 3 CNN Externe Carla Bruni-Sarkozy nu vrea să apară pe sacoşe

Carla Bruni-Sarkozy nu vrea să apară pe sacoşe

Carla Bruni-Sarkozy nu vrea să apară pe sacoşe
12 Dec 2008   •   22:12

Avocatul soţiei preşedintelui francez a depus o plângere împotriva firmei de îmbrăcăminte Pardon, din insula Reunion, care a scos pe piaţă o sacoşă pe care este imprimată o fotografie cu nudul Carlei Bruni. Pe lângă interzicerea vânzării acestui articol, soţia lui Sarkozy vrea daune în valoare de 125.000 de euro. Aceasta intenţionează să doneze banii unei asociaţii de caritate.
Sacoşa pe care este imprimată poza Carlei Bruni a fost lansată la începutul lunii decembrie în insula Reunion, anunţă Mediafax. Aceasta urma să fie pusă în vânzare în Franţa metropolitană şi pe partea superioară, apare textul următor: "Bărbatul meu ar fi trebuit să mă cumpere de la Pardon". Preţul acesteia este de numai trei euro.
Peter Mertes, patronul firmei Pardon a menţionat că sacoşa a fost produsă în 10.000 de exemplare şi că a decis folosirea imaginii cu Carla Bruni pentru că este ?o persoană cunoscută?.
Firma Pardon este specializată în produse pret-a-porter. Firma are ca logo un mic diavol şi a mai stârnit controverse în momentul în care a scos pe piaţă un slip decorat cu chipul Fecioarei Maria.
Antena3.ro

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close