Antena 3 CNN Externe Câştigătorul unui premiu de 5 milioane de euro la loz răzuibil a fost răpit de doi români ghinionişti

Câştigătorul unui premiu de 5 milioane de euro la loz răzuibil a fost răpit de doi români ghinionişti

Câştigătorul unui premiu de 5 milioane de euro la loz răzuibil a fost răpit şi jefuit de doi români ghinionişti, care au încercat să se îmbogăţească peste noapte, însă au eşuat.

Câştigătorul unui premiu de 5 milioane de euro la loz răzuibil a fost răpit de doi români ghinionişti
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    05 Apr 2023   •   10:53

Totul s-a întâmplat în localitatea Torre Pellice din zona oraşului Torino, Italia, în urmă cu aproximativ un an, după ce doi români, o femeie şi un bărbat, au aflat că un italian s-a îmbogăţit peste noapte.

Italianul a câştigat, în urmă cu doi ani, un premiu de 5 milioane de euro la un loz răzuibil, iar cei doi români au aflat că acesta ar putea avea în casă bani şi bijuterii, astfel că au făcut un plan, împreună cu un tânăr moldovean, iar în noaptea de 28 mai 2022 l-au pus în aplicare.

Cei trei ghinionişti l-au aşteptat pe italian să revină, împreună cu soţia sa, în vila lor din localitatea Torre Pellice, după ce, mai întâi, i-au filat îndeaproape.

Aproape de miezul nopţii, înarmaţi cu o armă, românii i-au atacat pe cei doi soţi pe care i-au răpit şi i-au pus pe burtă, cu mâinile la ceafă.

Hoţii au reuşit să fure, în total, ceasuri şi lingouri de aur în valoare de 600.000 de euro, dar şi o sumă de bani cash.

Cetăţeanul moldovean a fost prins şi arestat la o zi după comiterea jafului, în timp ce românii au fost prinşi pe 21 martie 2023, potrivit Il Mattino din Padova.

×
Subiecte în articol: Italia carabinieri
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close