Antena 3 CNN Externe Ce lecţie de viaţă a primit Angelina Jolie de la Regina Marii Britanii

Ce lecţie de viaţă a primit Angelina Jolie de la Regina Marii Britanii

Ce lecţie de viaţă a primit Angelina Jolie de la Regina Marii Britanii
Sursa foto: Foto: Angelina Jolie/ Instagram
12 Apr 2018   •   09:03

În timp ce se afla într-o vizită în Namibia, actriţa americană Angelina Jolie le-a dezvăluit copiilor ce a învăţat ea de la Regina Elizabeta. "Ştii, stăteam seara, în cort, şi copiii m-au întrebat: de ce reginei Angliei îi pasă de plantarea copacilor în Africa?.

Iar răspunsul meu a fost: Voi nu o cunoaşteţi, de aceea nu puteţi înţelege ceea ce înseamnă să fii regină şi tot ce presupune acest lucru. Dar, ştiţi, ea este o doamnă foarte, foarte drăguţă, căreia chiar îi pasă de oamenii de pe această planetă, căreia îi pasă de viitor şi îşi doreşte ca şi nepoţii voştri şi nepoţii ei să poată să se bucure de natură, de alte culturi. Ei i se pare important, iar eu sunt de acord cu ea.

Le spun mereu fiicelor mele: ceea ce vă diferenţiază este ceea ce sunteţi dispuse să faceţi pentru alţii. Oricine poate să poarte o rochie şi machiaj. Mintea este cea care te defineşte. Află cine eşti, ce gândeşti, pentru ce merită să lupţi. O viaţă dedicată ajutorării este o viaţă care merită trăită", potrivit people.com

×
Subiecte în articol: Angelina Jolie lectie
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close