Antena 3 CNN Externe Cel mai mare jaf de bijuterii din Marea Britanie: Două persoane au fost reţinute

Cel mai mare jaf de bijuterii din Marea Britanie: Două persoane au fost reţinute

Cel mai mare jaf de bijuterii din Marea Britanie: Două persoane au fost reţinute
Sursa foto: barbati
20 Aug 2009   •   09:16

Ancheta continuă în cazul celui mai mare furt de bijuterii, în valoare de 40 de milioane de lire sterline. Autorităţile au reţinut doi suspecţi, pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului de bijuterii, informează Sky News.

Se pare că suspecţii vizitaseră magazinul cu două zile înaintea jafului. Poliţiştii britanici au mai examinat două autoturisme şi o motocicletă utilizate de hoţi pentru a fugi de la locul incidentului.

Autorităţile britanice au anunţat că sunt pregătite să ofere o recompensă record, de un milion de lire sterline, oricui va oferi informaţii care vor conduce la capturarea hoţilor.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, doi bărbaţi au reuşit să fure bijuterii în valoare de 40 de milioane de lire sterline (47 milioane de euro). Acesta este cel mai important furt de bijuterii din Marea Britanie, şi al doilea din lume.

Cei doi bărbaţi, eleganţi, au intrat în plină zi (ora locală 16.40) în magazinul Graff, situat în vestul Londrei. Ei au ameninţat personalul cu revolvere şi apoi au dispărut cu 43 de bijuterii. Bărbaţii au luat cu ei o angajată, au tras un foc de armă în semn de avertisment, şi apoi au fugit dând drumul femeii. Cu toate că cei doi au mai tras un foc de armă în timp ce-şi schimbau maşina de fugă, nimeni nu a fost rănit.





Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marea Britanie
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close