Antena 3 CNN Externe Coşmar la zoo. O femeie s-a aflat la un pas de moarte după ce a sărit în bazinul urşilor polari

Coşmar la zoo. O femeie s-a aflat la un pas de moarte după ce a sărit în bazinul urşilor polari

Coşmar la zoo. O femeie s-a aflat la un pas de moarte după ce a sărit în bazinul urşilor polari
Sursa foto: Zoo
12 Apr 2009   •   11:27

O femeie din Germania a trăit adevărate clipe de coşmar la grădina zoologică din Berlin. Ea a fost aproape sfârtecată, după ce s-a aruncat intenţionat în bazinul în care înotau urşii polari. Îngrijitorii au încercat să scoată femeia din apă, dar au scăpat-o înapoi, între urşii polari. Cel mai bătrân dintre ei a muşcat-o de mâini şi de picioare.

Angajaţii de la zoo au folosit beţe lungi pentru a-i îndepărta pe urşi de femeie şi le-au aruncat bucăţi de carne, pentru a le distrage atenţia. Spre norocul ei, ceilaţi trei urşi polari din bazin nu s-au arătat foarte intersaţi de prezenţa intrusei. După eforturi disperate, femeia a fost scoasă cu bine din apă.

Martorii oculari au povestit că femeia s-a aruncat în apă intenţionat şi că nu a fost vorba despre un accident, mai ales că zona în care trăiesc urşii este îngrădită, publicul nu are acces. ?Nu am văzut-o sărind în apă, dar o femeie a observat cum a urcat şi apoi a sărit. Nu putea să fi căzut pur şi simplu. Probabil că a făcut-o dinadins?, povesteşte un martor. După incident, femeia a fost transportată la spital.

Îngrijitorii spun că oamenii cred că urşii sunt inofensivi şi că nu este nicio problemă dacă se apropie să-i mângâie şi să se joace cu ei. Vizitatorii nu trebuie să uite, spun angajaţii de la zoo, că urşii sunt animale sălbatice şi că pot deveni agresivi în orice moment.

Antena 3

×
Parteneri
Waze a lansat o nouă funcție, cerută de toți șoferii!
x close