Antena 3 CNN Externe Culmea absurdităţii: Un britanic a fost oprit de poliţişti pentru că râdea la volan

Culmea absurdităţii: Un britanic a fost oprit de poliţişti pentru că râdea la volan

Culmea absurdităţii: Un britanic a fost oprit de poliţişti pentru că râdea la volan
Sursa foto: masina politie
05 Mar 2009   •   15:36

Oriunde s-ar afla în lume, poliţiştii reuşesc să se facă remarcaţi prin situaţii absurde. De data aceasta, este vorba despre un om al legii din Marea Britanie. Acesta a oprit un şofer pe motiv că râde la volan. Nu este o glumă proastă, ci situaţia prin care a trecut un britanic care a avut îndrăzneala de a râde în timp ce conducea.

Potrivit telegraph.co.uk, şoferul a fost chestionat de poliţist mai bine de o jumătate de oră. ?Nu mi-a venit să cred când mi-a zis de ce m-a oprit. Cumnatul meu de abia îmi spusese o glumă. Nu am luat mâinile de pe volan, conduceam prudent?, a declarat Gary Saunders.

?Situaţia a devenit şi mai ridicolă după ce m-a întrebat ce culoare are părul meu, iar eu sunt chel?, a adăugat, amuzat, Saunders. ?În momentul în care i-am spus că sunt chel, a ţinut să mă întrebe totuşi ce culoare avea părul meu înainte să chelesc?.

?În cele din urmă, mi-a ordonat să ma prezint cu documentele la secţia de poliţie?, a spus bărbatul.

Purtătorul de cuvânt al Asociaţiei Şoferilor Britanici a declarat: ?Este de-a dreptul absurd. La ce ne mai putem aştepta? Probabil că în curând vom fi opriţi pentru că am îndrăznit să strănutăm sau să tuşim la volan.?

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marea Britanie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Biden și Trump au stabilit regulile primei dezbateri televizate
x close