Antena 3 CNN Externe Cum ar arăta lumea fără cei mai bogaţi oameni. Milioane de persoane ar avea de suferit din acestă cauză

Cum ar arăta lumea fără cei mai bogaţi oameni. Milioane de persoane ar avea de suferit din acestă cauză

Cum ar arăta lumea fără cei mai bogaţi oameni. Milioane de persoane ar avea de suferit din acestă cauză
de O.P.    |    08 Mai 2012   •   08:37

Ce s-ar întâmpla dacă omenirea nu l-ar fi avut pe Bill Gates? Ei bine, 1,2 miliarde de oameni nu ar fi avut acces la calculator în fiecare zi, 26 de milioane de oameni nu ar fi fost salvaţi datorită fundaţiei pe care Gates şi soţia sa au construit-o şi nu ar mai fi fost investiţi încă 200 de milioane de dolari în vaccinurile antipolio din Africa.

Ce s-ar fi întâmplat dacă omenirea nu l-ar fi avut pe Donald Trump? Lumea n-ar mai fi avut atât de multe produse licenţiate, pentru că Trump a alocat către acest domeniu 60 de milioane de dolari, ar fi avut cu cinci cazinouri de cinci stele mai puţin, cu 27 de zgârie-nori mai puţin şi două soţii care au ajuns milionare peste noapte în minus.

Ce s-ar fi întâmplat dacă lumea nu l-ar fi avut pe Mark Zuckerberg? Industria advertising-ului online ar fi fost mai săracă cu 3,8 miliarde de dolari, 848 de milioane de oameni nu ar mai fi conectaţi în cea mai mare reţea de socializare, şcolile publice nu ar mai fi primit finanţări în valoare de 100 de milioane de dolari, nu ar mai fi uploadate 3 miliarde de poze pe lună, iar 300.000 de oameni nu ar fi aflat că sunt înşelaţi de parteneri.






×
Subiecte în articol: Bill Gates Donald Trump Forbes
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close