Antena 3 CNN Externe Diaspora ”Aveam cinci frați în momentul nașterii mele” O româncă din Canada își caută cu disperare familia biologică

”Aveam cinci frați în momentul nașterii mele” O româncă din Canada își caută cu disperare familia biologică

O tânără româncă din Canada și-a exprimat dorința de a-și găsi familia biologică prin intermediul unei postări emoționante pe o rețea de socializare.

”Aveam cinci frați în momentul nașterii mele” O româncă din Canada își caută cu disperare familia biologică
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iul 2023   •   17:00

Geni Lammita Geamanu, o tânără româncă din Canada, și-a exprimat printr-o postare emoționantă, pe pagina de Facebook "The Never Forgotten Romanian Children - Copiii Niciodată Uitați ai României", dorința de a-și găsi familia biologică. Aceasta a dezvăluit informații importante despre originile sale și speră că distribuirea anunțului va contribui la reuniunea cu frații săi biologici.

Geni Lammita Geamanu s-a născut pe data de 22 februarie 1991 în Mălureni, județul Argeș, iar ulterior a fost adoptată. Acum, după atâția ani departe de meleagurile natale, tânăra a decis să apeleze la comunitatea românească de pe rețelele de socializare pentru a găsi informații despre frații săi biologici.

Citește și: ”Decât să muncesc 10-12 ore în altă țară, mai bine muncesc 15 în țara mea” Ionuț s-a întors în România după 10 ani și și-a deschis propria afacere

În postarea făcută pe Faceboook, Geni a precizat că numele părinților săi biologici sunt Domnica Geamanu și Gheorghe Geamanu. Atunci când aceasta a venit pe lume, părinții mai aveau deja 5 copii. În speranța de a se regăsi cu frații ei și de a reuni familia, tânăra din Canada a apelat la comunitatea ”The Never Forgotten Romanian Children- Copiii Niciodată Uitați ai României", rugându-i pe cei care au informații să o contacteze.

Geni își dorește să se reunească cu cei cinci frați ai săi

Tânăra în vârstă de 32 de ani își dorește ca prin acest anunț să fie adusă în contact cu frații săi biologici.

Realizarea visului de a-și găsi familia biologică este extrem de importantă pentru femeie. Aceasta este o oportunitate unică de a descoperi rădăcinile sale și de a împărtăși experiențe de viață cu cei care îi sunt legați prin sânge.

Citește și: Un român a fost ridicat de poliție și dus la secție, în Grecia, pentru că ar fi declanșat incendiul masiv de lângă Atena

De asemenea, se solicită comunității să sprijine și să distribuie în cât mai multe locuri anunțul făcut de româncă, pentru că fiecare distribuire crește șansele de a ajunge la persoanele potrivite care ar putea deține informații despre frații lui Geni. Indiferent cât de mic ar fi indiciul, acesta ar putea face diferența și ar putea contribui la reunirea familiei.

Geni este profund recunoscătoare față de toți cei care îi oferă sprijin și se angajează să răspundă la fiecare mesaj privat pe care îl primește. Ea își exprimă recunoștința pentru eforturile depuse în căutarea fraților săi biologici și speră că visul ei de a se reuni cu familia sa va deveni realitate în curând.

Citește și: Un şofer român de TIR a murit subit, pe o stradă în Italia, în braţele unui prieten: "Credea că este doar o răceală"

”Am distribuit pe mai multe grupuri din Argeș! Succes!”,  a fost mesajul scris de cineva în comentarii.

”Doamne ajută să-ți găsești familia biologică!”,  a mai precizat cineva.

Salutari din CANADA! Numele meu românesc a fost GENI LAMMITA GEAMANU și sunt născută în 22 februarie 1991, în MALURENI,...

Publicată de The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României pe Marţi, 18 iulie 2023

 

 

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close