Antena 3 CNN Externe Diaspora Noi date halucinante ies la iveală în cazul Anicăi, românca, mamă a patru copii, găsită moartă într-un râu din Italia | Principalul suspect a fost arestat

Noi date halucinante ies la iveală în cazul Anicăi, românca, mamă a patru copii, găsită moartă într-un râu din Italia | Principalul suspect a fost arestat

Au apărut noi informații cutremurătoare în cazul Anicăi Panfile, tânăra mamă găsită moartă într-un râu din Italia. Principalul suspect pentru crimă, chiar fostul său angajator, Franco Battaggia, supranumit ”Regele peștilor”, a fost arestat.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Ian 2024   •   13:01

Anica Panfile, românca, în vârstă de 31 de ani, mamă a patru copii, a fost ucisă, la jumătatea lunii mai a anului trecut, în Italia, acolo unde locuia de mai mulți ani.

Principalul suspect pentru crimă era fostul ei șef, Franco Battaggia, un bărbat de 77 de ani, cu antecedente, numit ”Regele Peștelui”. 

Battaggia a fost acum arestat pentru că este acuzat de uciderea româncei. Bărbatul este ultima persoană care a văzut-o pe Anica Panfile în viață.

Cadavrul româncei în vârstă de 31 de ani a fost găsit în apele Piavei, pe 21 mai 2023, în zona Spresiano (Treviso). Femeia, mamă a patru copii, era dispărută de joi, 18 mai 2023. Anica plecase să lucreze în Arcade, un orășel din zona Treviso, dar nu se întorsese acasă.

La începutul după-amiezii, partenerul ei încercase să o sune, dar n-a răspuns nimeni la telefon, așa că, pentru că nu a venit acasă, a anunțat poliția.

Pe corpul victimei au fost găsite mai multe traumatisme care ar fi putut fi făcute de un obiect contondent. Anica nu ar fi murit înecată, nu i s-a găsit deloc apă în plămâni.

Battaggia are antecedente penale, iar în 2011 a terminat de executat o pedeapsă de 21 de ani de închisoare pentru uciderea unui rival, un anume Vincenzo Ciarelli, în anul 1988.

”Timp de cinci ani mi-a dat o mână de ajutor în magazinul meu de pește. Când contractul a expirat m-a rugat să nu-l reînnoiesc, pentru că găsise un loc de muncă mai confortabil. Îmi pare rău, pentru că a fost o colaboratoare excelentă”, declara Battaggia.

×
Subiecte în articol: romanca ucisa Treviso Italia
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close