Antena 3 CNN Externe Diaspora Mario, un băiat român de cinci ani, a fost înjunghiat mortal. Urlând de durere, mama i-a implorat pe vecini să cheme poliția, în Anglia

Mario, un băiat român de cinci ani, a fost înjunghiat mortal. Urlând de durere, mama i-a implorat pe vecini să cheme poliția, în Anglia

O mamă înnebunită de durere, urlând "copilul meu", în timp ce un băiețel de cinci ani agoniza, scăldat în sânge. Este scena terifiantă a tragediei petrecute în Earlsdon, suburbie a orașului britanic Coventry, relatează Daily Mail.

Mario, un băiat român de cinci ani, a fost înjunghiat mortal. Urlând de durere, mama i-a implorat pe vecini să cheme poliția, în Anglia
Sursa foto: Twitter / Daily Mail
de Georgiana Adam    |    28 Ian 2022   •   11:54

Poliția l-a găsit marți după-amiază pe Mario Lăzărică (foto interior), un băiat de cinci ani, grav rănit, într-o casă de pe strada Poplar Road.

Vecinii povestesc cum Cristina, mama lui Mario, striga frenetic "copilul meu, copilul meu, sunați la Poliție", în timp ce fugea după ajutor într-un magazin alimentar din apropiere.

În pofida eforturilor salvatorilor, care au intervenit cu mai multe ambulanțe, copilul, care primise deja primul ajutor din partea polițiștilor, a fost declarat mort la fața locului.

O femeie de 49 de ani - care nu este mama victimei - a fost reținută, fiind suspectă de crimă, notează publicația citată.

Mărturiile vecinilor: "Mama era distrusă, cum vă puteți imagina. Un coșmar!"

Un localnic a relatat momentele dramatice, la adăpostul anonimatului.

"Am auzit mai multe țipete și urlete, iar mama a dat buzna într-un magazin Co-Op, spunând că i-a fost luat copilul. Spunea 'copilul meu, copilul meu, sunați la Poliție'.

Era distrusă, după cum vă puteți imagina. Era un coșmar. Nu știm dacă băiatul i-a fost luat din casă sau a fost găsit în casă (...) însă multă lume spune că a fost înjunghiat, lucru oribil.

Dar poliția a închis magazinul, deci ceva s-a întâmplat acolo. E devastator. Mi s-a spus că e o familie străină, dar nu știu de unde provin", a spus martorul.

Poliția din West Midlands a confirmat, miercuri, că femeia arestată nu este mama copilului ucis, însă familia acestuia o cunoștea.

Poliția britanică: "Familia o cunoștea pe femeia suspectă"

"Marți după-amiază, după ora 17, am fost chemați în zona Earlsdon din Coventry.

Când am ajuns, am găsit un băiat care mai avea puțin până să împlinească șase ani, prezentând multiple răni.

În ciuda eforturilor paramedicilor și polițiștilor, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Familia extinsă a fost anunțată. }n aceste momente tragice, părinții primesc consiliere din partea ofițerilor de legătură desemnați.

Am arestat o femeie de 49 de ani, pe care familia o cunoștea. Doresc să subliniez că nu este mama băiatului.

Femeia este în detenție și are loc o investigație amănunțită. Nu căutăm alți suspecți în acest caz", a declarat inspectorul de poliție Ronan Tyrer, conform publicației britanice.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close