Antena 3 CNN Externe Diaspora El este Petronel, românul mort în explozia de la hidrocentrala din Italia. Doi copii au rămas fără tată: "Multă putere familiei îndurerate"

El este Petronel, românul mort în explozia de la hidrocentrala din Italia. Doi copii au rămas fără tată: "Multă putere familiei îndurerate"

Petronel Tănase locuia în Settimo Torinese de mai mulți ani alături de soția și cei doi copii ai lor. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, şi-a pierdut viaţa în urma exploziei de la hidrocentrala din Italia.

El este Petronel, românul mort în explozia de la hidrocentrala din Italia. Doi copii au rămas fără tată: "Multă putere familiei îndurerate"
Sursa foto: Facebook/Parohia Ortodoxă Română Settimo Torinese “Sf. Ioan de la Râsca și Secu”
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Apr 2024   •   14:26

Petronel Tănase lucra la centrala hidroelectrică de pe Lacul Suviana, regiunea Emilia-Romagna, când o turbină a explodat violent la aproximativ 40 de metri sub nivelul apei.

Bărbatul locuia în Settimo Torinese de mai mulți ani alături de soția și gemenii lor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Comunitatea ortodoxă din Settimo, unde familia Tănase este bine integrată, a transmis un mesaj de condoleanţe pe reţelele de socializare.

Preotul Paul Porcescu de la Parohia Ortodoxă Română „Sf. Ioan de la Râsca și Secu” şi-a exprimat regretul printr-o postare pe Facebook:

"Vă anunțăm cu durere în suflet, trecerea la cele veșnice a domnului Pavel Petronel Tanese, soț și tată a doi copii gemeni.

Dânsul și-a pierdut viața ieri după-amiază la locul de muncă în explozia care a avut loc la centrala electrică Enel Green Power del lago di Suviana.

Astăzi am vizitat familia și i-am făcut o rugăciune încercând să-i întăresc.

Ne vom ocupa ca și parohie de toate cele necesare înmormântării pentru a fi de ajutor celor rămași.

Au fost anunțate Autoritățile Consulare comunicând direct cu doamna Consul Mirela Dumitrescu precum și cu doamna primar Elena Piastra care ne-au asigurat de tot sprijinul necesar.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!", este mesajul Parohiei Ortodoxă Română „Sf. Ioan de la Râsca și Secu”.

Doamne ajută ! Vă anunțăm cu durere în suflet, trecerea la cele veșnice a domnului Pavel Petronel Tanese, soț și tată a...

Publicată de Parohia Ortodoxă Română Settimo Torinese “Sf. Ioan de la Râsca și Secu” pe Miercuri, 10 aprilie 2024

×
Subiecte în articol: roman mort suviana explozie hidrocentrala
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close