Antena 3 CNN Externe Diaspora Un român din Germania și-a omorât soția de față cu cei doi copii. Vecinii au chemat poliția când au auzit țipete

Un român din Germania și-a omorât soția de față cu cei doi copii. Vecinii au chemat poliția când au auzit țipete

Caz șocant în Germania! Un român şi-a ucis soţia, în timpul unui scandal. Crima s-a petrecut în apartamentul în care locuiau, chiar sub ochii celor doi copii ai lor.

Un român din Germania și-a omorât soția de față cu cei doi copii. Vecinii au chemat poliția când au auzit țipete
Sursa foto: Facebook/ Barany Mihaela
de Mia Lungu    |    08 Sep 2022   •   08:37

Mihaela și Cătălin locuiau în Germania de nouă ani și aveau împreună un băiat și o fată. El ar fi rămas de curând fără serviciu, iar ea nu lucra pentru că avea grijă de copii și primea o indemnizație din partea statului german.

Vecinii cuplului din blocul din centrul orașului Fürth spun că au auzit mai întâi țipete în apartamentul familiei. Oamenii au sunat la poliție, iar agenții au găsit-o pe Mihaela cu mai multe răni pe corp. Echipele medicale nu au mai putut să o salveze.

Cunoscuții familiei spun că bărbatul ar fi fost dependent de jocurile de noroc la care ar fi pierdut mulți bani.

Mama Mihaelei susține că bărbatul fiicei sale obișnuia să consume și substanțe interzise și, în trecut, între cei doi au mai existat certuri, iar Cătălin și-ar fi amenințat soția cu moartea, potrivit stirileprotv.ro.

×
Subiecte în articol: roman Germania sotia copii ucis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close