Antena 3 CNN Externe Diaspora Un român a ucis o femeie de afaceri din Marea Britanie pentru a-i fura averea. Cum s-a dat de gol Mohammed El-Abboud

Un român a ucis o femeie de afaceri din Marea Britanie pentru a-i fura averea. Cum s-a dat de gol Mohammed El-Abboud

Mohammed El-Abboud, un cetățean român în vârstă de 28 de ani, a omorât o femeie de afaceri de 71 de ani, din Marea Britanie, pentru a-i fura averea.

Un român a ucis o femeie de afaceri din Marea Britanie pentru a-i fura averea. Cum s-a dat de gol Mohammed El-Abboud
Sursa foto: Captură Tik Tok
de Georgiana Adam    |    02 Feb 2023   •   09:56

Totul s-a întâmplat în iulie anul 2021, când românul voia să-i ia femeii averea de aproape 5 milioane de lire. 

La începutul anului 2022, bărbatul a fost găsit vinovat și condamnat la minimum 35 de ani de închisoare.

Românul a avut un complice: un prieten sirian de 25 de ani, Kusai Al-Jundi. Cei doi au păcălit-o pe Louise Kam să semneze documente de împuternicire care credeau că le vor da controlul asupra proprietăților sale de mai multe milioane de euro. 

Femeia de afaceri a fost sugrumată și aruncată într-un coș de gunoi după ce a fost atrasă sub pretextul unei întâlniri de afaceri într-o casă cu trei dormitoare pe care o deținea în Barnet, nordul Londrei, pe 26 iulie 2021. 

El-Abboud s-a filmat în timp ce dansa cu iubita lui în casa victimei sale, cu aproximativ două săptămâni înainte ca Louise Kam să fie ucisă. Ulterior, el i-a mărturisit crima prietenei sale, care a fost un martor cheie al acuzării în proces. 

Ulterior, cei doi criminali s-au întors unul împotriva celuilalt în fața instanței, acuzându-se reciproc pentru uciderea cu sânge rece a victimei, potrivit dailymail.co.uk.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close