Antena 3 CNN Externe Diaspora ”Ne pregăteam de botez, am avut priveghi”. Reacția tatălui bebelușului de opt săptămâni, ucis de mama româncă din Belfast

”Ne pregăteam de botez, am avut priveghi”. Reacția tatălui bebelușului de opt săptămâni, ucis de mama româncă din Belfast

Tatăl copilului ucis de Raluca, românca de 29 de ani, în Belfast, povestește despre tragedia prin care trece, cum pregătea botezul micuțului, care urma să aibă loc în România, unde erau stabilite deja toate detaliile.

”Ne pregăteam de botez, am avut priveghi”. Reacția tatălui bebelușului de opt săptămâni, ucis de mama româncă din Belfast
Sursa foto: Kelvin Boyes/ Press Eye
de Viorel Aydan Cioroi    |    04 Aug 2021   •   21:21

Doar că acesta nu a mai avut loc, în schimb a fost organizat priveghiul bebelușului. ”Ne pregăteam de botez, dar am avut priveghi”, a spus bărbatul

Lara, fiica bărbatului, din fosta căsătorie, povestește că în momentul în care tatăl său a aflat despre moartea micuțului, a lăsat telefonul și a tipat, copleșit de durere.

”Când a aflat că Liam a murit, a lăsat telefonul şi a ţipat. L-am ţinut în timp ce plângea. Poliţia şi ambulanţa au venit să verifice starea lui. Tatăl meu este un om mare şi nu îşi manifestă niciodată sentimentele. Să-l vezi aşa a fost îngrozitor”, povestește Lara, potrivit Daily Mail.

Tatăl copilului transmite mulțumiri tuturor vecinilor care și-au arătat susținerea, mulți dintre aceștia, confecționând un întreg altar cu ursuleți de pluș, baloane și lumânări, în fața casei. 

”Mulţumesc tuturor vecinilor și întregii comunități pentru tot ajutorul şi sprijinul acordat, apreciez cu adevărat totul. A ţine această priveghere înseamnă totul pentru mine.

Sunt cu adevărat frânt, dar îmi mai dă putere doar faptul că ştiu că toţi oferiţi atât de multă dragoste şi sprijin”, a spus tatăl, potrivit The Sun.

Bărbatul a fost căsătorit anterior și avea patru copii înainte de a se întâlni cu Raluca, în România, în timp ce era într-o vacanță cu prietenii săi, în urmă cu trei ani. De atunci s-a mutat în Irlanda de Nord pentru a fi alături de el și a avut doi copii împreună.

×
Subiecte în articol: bebelus mort Irlanda mama romanca
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close