Antena 3 CNN Externe Diaspora Tragedie pentru o familie de opt români din Spania. Au murit carbonizaţi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un camion

Tragedie pentru o familie de opt români din Spania. Au murit carbonizaţi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un camion

Tragedie pentru o familie de opt români din Spania. Au murit carbonizaţi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un camion
de O.P.    |    23 Iul 2014   •   06:27

 Opt români au murit într-un teribil accident rutier în sud-estul Spaniei, titrează presa spaniolă!  Se pare că şase adulţi şi doi copii de origine română se aflau într-un microbuz care a luat foc după ce a fost lovit din plin de un camion ce venea din sens opus.

Fumul gros ce se înălţa tot mai mult deasupra autostrăzii A7 din sud-estul Spaniei avea să prevestească o tragedie cumplită. Un microbuz, în care se afla o familie de români, a fost lovit în plin de un camion ce a intrat pe contrasens.

"Din motive încă necunoscute, şoferul camionului care mergea spre Murcia a intrat pe contrasens şi a intrat frontal într-o furgonetă, ce se îndrepta spre Alicante. Toţi pasagerii din aceasta au decedat. Este vorba despre o familie de naţionalitate română, formată din opt membri. Doi dintre aceştia erau copii. Toţi cei opt au murit în accident", spun anchetatorii.

Echipajele de pompieri, sosite la faţa locului, au stins flăcările, însă din cele două vehicule nu mai rămăsese decât caroseria carbonizată.

O echipă a Consulatului român de la Castellon s-a deplasat la faţa locului, însă nu a stabilit, deocamdată, naţionalitatea victimelor.


×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close