Antena 3 CNN Externe Diaspora Un britanic a fost condamnat la închisoare, după ce a agresat un român

Un britanic a fost condamnat la închisoare, după ce a agresat un român

Un britanic a fost condamnat la închisoare, după ce a agresat un român
Sursa foto: Foto: www.geekworldordersite.com
05 Iun 2013   •   09:11

Un angajator de la un hotel de trei stele din Northampton, în regiunea East Midlands (Anglia), a fost condamnat la şapte luni de închisoare, cu suspendare, după ce a agresat un fost angajat român care i-a solicitat plata unor drepturi restante, relatează Daily Express.

Camerele de supraveghere din holul hotelului au surprins momentul în care Robert Hardman, în vârstă de 54 de ani, l-a atacat pe fostul său angajat român, Sorin Paraschiv. Românul a fost împins de britanic şi dat afară din clădire.

Hardman s-a înfuriat din cauză că fostul ospătar s-a întors să ceară plata sumei de 800 de lire sterline (aproximativ 937 de euro) reprezentând drepturi salariale restante.

Britanicul a recunoscut acuzaţiile de vătămare corporală şi a fost condamnat de Curtea Coroanei din Northampton la o pedeapsă de şapte luni de închisoare cu suspendare.

Hardman, originar din Stockport, Greater Manchester, a fost condamnat de asemenea să muncească 180 de ore neplătite, să plătească victimei compensaţii în valoare de 1.700 de lire sterline (aproximativ 1.990 de euro), să achite 250 de lire sterline (aproximativ 293 de euro) cheltuieli de judecată şi o amendă în valoare de 100 de lire sterline (aproximativ 117 euro).



 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close