Antena 3 Externe Diaspora Un tânăr care a vrut să curteze iubita unui polițist a fost arestat după ce a devenit violent. Agresorul avea la el și un pistol

Un tânăr care a vrut să curteze iubita unui polițist a fost arestat după ce a devenit violent. Agresorul avea la el și un pistol

de Alexandru Negrici    |    02 Aug 2021   •   17:45
Un tânăr care a vrut să curteze iubita unui polițist a fost arestat după ce a devenit violent. Agresorul avea la el și un pistol
Sursa foto: Getty

Un român a fost arestat duminică seara de Poliția de stat din Genova. Acesta este acuzat de violență, amenințare și opunerea rezistenței în fața unui funcționar public, conform questure.poliziadistato.it..

De asemenea, tânărul român este acuzat că avea asupra sa un pistol.

Observând o fată singură, care se afla într-o mașină parcată în Piazza Montano, un tânăr român a început să o deranjeze. 

El și-a așezat o sticlă de bere pe acoperișul mașinii fetei, iar atunci când tânăra a protestat românul a devenit agresiv și a început să o amenințe. 

Din fericire, iubitul victimei, împreună cu un coleg, ambii polițiști, au ajuns de urgență la fața locului. 

Oamenii legii l-au invitat pe tânărul român să plece, moment în care, cu o mișcare bruscă, tânărul a scos o armă din buzunarul pantalonilor. 

Gestul lui a fost văzut de polițiștii care au reușit să-l imobilizeze și să-l dezarmeze.

Agresorul nu s-a liniștit și a continuat să-i înjure și să-i amenințe pe polițiști. 

Românul a fost dus la secție cu ajutorul unei patrule a carabinierilor, unde a fost percheziționat. 

În urma percheziției, polițiștii au găsit în buzunarele românului un pistol, calibru Glock Gap de 8 mm, cu 8 cartușe, precum și un cuțit de bucătărie. 

Armele au fost confiscate. În ciuda numeroaselor cereri din partea agenților, românul a a refuzat să-și dezvăluie identitate. 

În aceasta dimineață, un judecător a validat arestul tânărului român.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close