Antena 3 CNN Externe Diaspora Un tânăr care a vrut să curteze iubita unui polițist a fost arestat după ce a devenit violent. Agresorul avea la el și un pistol

Un tânăr care a vrut să curteze iubita unui polițist a fost arestat după ce a devenit violent. Agresorul avea la el și un pistol

Un român a fost arestat duminică seara de Poliția de stat din Genova. Acesta este acuzat de violență, amenințare și opunerea rezistenței în fața unui funcționar public, conform questure.poliziadistato.it..

Un tânăr care a vrut să curteze iubita unui polițist a fost arestat după ce a devenit violent. Agresorul avea la el și un pistol
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    02 Aug 2021   •   17:45

De asemenea, tânărul român este acuzat că avea asupra sa un pistol.

Observând o fată singură, care se afla într-o mașină parcată în Piazza Montano, un tânăr român a început să o deranjeze. 

El și-a așezat o sticlă de bere pe acoperișul mașinii fetei, iar atunci când tânăra a protestat românul a devenit agresiv și a început să o amenințe. 

Din fericire, iubitul victimei, împreună cu un coleg, ambii polițiști, au ajuns de urgență la fața locului. 

Oamenii legii l-au invitat pe tânărul român să plece, moment în care, cu o mișcare bruscă, tânărul a scos o armă din buzunarul pantalonilor. 

Gestul lui a fost văzut de polițiștii care au reușit să-l imobilizeze și să-l dezarmeze.

Agresorul nu s-a liniștit și a continuat să-i înjure și să-i amenințe pe polițiști. 

Românul a fost dus la secție cu ajutorul unei patrule a carabinierilor, unde a fost percheziționat. 

În urma percheziției, polițiștii au găsit în buzunarele românului un pistol, calibru Glock Gap de 8 mm, cu 8 cartușe, precum și un cuțit de bucătărie. 

Armele au fost confiscate. În ciuda numeroaselor cereri din partea agenților, românul a a refuzat să-și dezvăluie identitate. 

În aceasta dimineață, un judecător a validat arestul tânărului român.

×
Subiecte în articol: Italia Genova
Parteneri
Cătălin Cherecheş, adus în România!
x close