Antena 3 CNN Externe Directorul Burger King: Britanicele sunt urâte, iar mâncarea lor e îngrozitoare

Directorul Burger King: Britanicele sunt urâte, iar mâncarea lor e îngrozitoare

Directorul Burger King: Britanicele sunt urâte, iar mâncarea lor e îngrozitoare
Sursa foto: Foto: yumsugar.com
14 Mar 2011   •   19:22

Directorul executiv de la Burger King, Bernardo Hees, a fost aspru criticat după ce a afirmat că mâncarea britanicilor e oribilă, iar femeile lor sunt urâte, relatează The Sun.

Hees, care a urmat un master în Marea Britanie,  le-a povestit studenţilor americani cât de puţine distracţii erau care să îi ia mintea de la studii, deoarece bucătăria englezească şi femeile nu prezentau o incitare.

Remarcile sale au fost criticate atât de reprezentanţi ai bucătăriei britanice cât şi de cei din cadrul universităţii unde a studiat.

"Este o insultă la adresa gastronomiei britanice" a declarat Marcus Wareing, un renumit bucătar-şef englez, adăugând că nu înţelege cum un om responsabil pentru răspândirea de proporţii a fast-food-ului poate să facă o astfel de afirmaţie.

La fel de usturătoare au fost şi replicile coordonatorului de campanie pe probleme de gen, din cadrul Universităţii Warwick, Charli Fritzner:
"Dacă el vede femeile ca pe potenţiale distracţii de la studiile academice, mă întreb cum le vede la locul de muncă. Acest fapt nu face din Burger King un angajator atractiv pentru femei", a comentat reprezentantul Warwick.

Un purtător de cuvânt al companiei Burger King şi-a cerut scuze pentru remarcile directorului, precizând că nu au fost rău intenţionate şi au fost menite doar să îi amuze audienţa.

×
Subiecte în articol: critica femei
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close