Antena 3 CNN Externe Directorul general al Coca Cola Franţa s-a sinucis

Directorul general al Coca Cola Franţa s-a sinucis

Directorul general al Coca Cola Franţa s-a sinucis
Sursa foto: Jean-Pierre Bagard
25 Aug 2009   •   11:17

Directorul general al Coca Cola Franţa, Jean-Pierre Bagard, a hotărât să-şi ?pună capăt zilelor?, a anunţat compania într-un comunicat citat de Le Figaro. Bărbatul era căsătorit şi era tatăl a doi copii. Motivul sinuciderii nu a fost făcut public.

Jean-Pierre Bagard a fost găsit mort luni dimineaţă, în Aix-en-Provence. Potrivit comunicatului remis de compania Coca Cola, decizia bărbatului de a-şi pune capăt zilelor a fost premeditată.

Reprezentanţii companiei şi-au exprimat regretul referitor la moartea directorului care ?şi-a construit întreaga carieră în cadrul companiei Coca Cola?.

Înainte de a prelua funcţia de director general al companiei Coca Cola din Franţa, Jean-Pierre Bagard a fost pe rând director economic, director de marketing şi director de vânzări în cadrul companiei.

Cariera sa a fost marcată de numeroase experienţe internaţionale. În perioada 1998-2001, bărbatul a ocupat funcţia de director al diviziei comerciale a companiei Coca Cola din statul Virginia din SUA. Tatăl a doi copii, Jean-Pierre Bagard, a absolvit Şcoala de Comerţ din Nancy.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Coca Cola
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close