Antena 3 CNN Externe Doi arabi înstăriţi, arestaţi la Londra după ce au lovit patru automobile cu un Lamborghini

Doi arabi înstăriţi, arestaţi la Londra după ce au lovit patru automobile cu un Lamborghini

Doi arabi înstăriţi, arestaţi la Londra după ce au lovit patru automobile cu un Lamborghini
Sursa foto: foto: www.flickriver.com
11 Aug 2010   •   12:51

Doi arabi înstăriţi au fost arestaţi de poliţie după ce au pierdut controlul unei supermaşini şi au avariat alte patru automobile scumpe într-o piaţă centrală din Londra.

Şoferul unui Lamborghini nou-nouţ de peste 200.000 euro, împreună cu prietenul său, ambii din Abu Dhabi au plecat apoi de la locul accidentului şi i-ar fi spus unui trecător: ?E în ordine, vom plăti pagubele?, relatează www.thisislondon.co.uk.

Un BMW parcat a fost răsturnat în urma impactului, însă nu au existat răniţi. Accidentul a avut loc în Piaţa Lowndes din Knightsbridge. Locuitorii din zonă spun că viaţa lor este un adevărat calvar de când băieţii milionari folosesc în fiecare noapte străzile pe post de piste de curse.

Lamborghini-ul implicat în accident era nou, avea doar 400 de kilometri la bord şi era împrumutat unui client de producătorul italian.

Rezidenţii spun că la 01:30 noaptea au auzit turaţiile unui motor, urmate de un puternic zgomot rezultat în urma impactului cu cele patru maşini parcate.

Un portar al unuia dintre blocuri i-a văzut pe cei doi bărbaţi ieşind din maşina avariată, aceştia spunând apoi că vor plăti pentru pagube.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost acuzat de şofat periculos şi de conducerea unui autovehicul fără asigurare. Un alt tânăr de 28 de ani este acuzat pentru declaraţii false după ce a spus poliţiei că el s-ar fi aflat în spatele volanului.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: lamborghini
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close