Antena 3 CNN Externe Doi români se află în stare gravă, după ce au fost împuşcaţi de un italian

Doi români se află în stare gravă, după ce au fost împuşcaţi de un italian

Doi români se află în stare gravă, după ce au fost împuşcaţi de un italian
Sursa foto: inchisoare
30 Mar 2009   •   13:05

Violenţele împotriva românilor continuă în Italia. O tânără româncă este în stare foarte gravă, după ce ea şi soţul ei au fost împuşcaţi de un italian. Incidentul s-a petrecut în provincia Verona, anunţă Mediafax.

Românca în vârstă de 25 de ani a fost împuşcată în cap şi se află în moarte cerebrală. Soţul femeii, român şi el, a fost împuşcat în piept şi torace. Starea lui este critică, dar stabilă.

Cei doi au fost împuşcaţi de un italian de 47 de ani. Giacomo Attolini o angajase pe româncă la firma sa de restaurări şi începuse să îi facă avansuri.

Femeia nu i-a răspuns la avansuri dar, împreună cu soţul ei de 23 de ani, i-a cerut patronului italian bani pentru a nu îl acuza de hărţuire sexuală.

Cei trei urmau să se întâlnească duminică, iar italianul trebuia să le dea românilor câteva mii de euro. Însă, potrivit presei italiene, românii ar fi ridicat miza, cerând mai mulţi bani şi maşina italianului.

Italianul a scos un pistol marca Smith & Wesson şi i-a împuşcat pe cei doi români. La numai câteva ore, acesta a fost arestat pentru atac armat şi tentativă de crimă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close