Antena 3 CNN Externe Donald Trump, după ce a luat cina cu Kanye West: "Este un om cu probleme grave, care se întâmplă să fie negru"

Donald Trump, după ce a luat cina cu Kanye West: "Este un om cu probleme grave, care se întâmplă să fie negru"

Donald Trump a făcut câteva declarații controversate, după ce a luat cina cu Kanye West, la proprietatea sa Mar-a-Lago și a fost aspru criticat de republicani pentru acest lucru.

Donald Trump, după ce a luat cina cu Kanye West: "Este un om cu probleme grave, care se întâmplă să fie negru"
Sursa foto: Hepta/ AdMedia / Ron Sachs
de Mia Lungu    |    27 Noi 2022   •   21:08

Fostul președinte Donald Trump l-a descris pe Ye, rapperul cunoscut anterior sub numele de Kanye West, ca fiind "un om cu probleme grave, care se întâmplă să fie negru", în timp ce a apărat ideea de a găzdui cina cu acesta, potrivit rollingstone.com.

Ye l-a adus la dineu pe Nick Fuentes, un celebru adept al supremației albilor și negaționist al Holocaustului, ceea ce a stârnit controverse și condamnări pe scară largă. Trump a susținut că nu știa cine este Fuentes înainte de întâlnire.

Trump a susținut ieri, în cadrul emisiunii Truth Social, că Ye a solicitat întâlnirea de la Mar-a-Lago și că i-a dat rapperului "sfaturi" de care avea mare nevoie.

Fostul președinte a spus că Ye a fost "decimat în afacerile sale și practic în orice altceva", dar a precizat că acesta "a fost întotdeauna bun cu mine".

Ye, care a sugerat că intenționează să candideze la președinție în 2024, a susținut că Trump a țipat la el în timpul cinei și i-a spus că va pierde dacă va candida. Rapperul a spus că Trump a fost "tulburat" când i-a cerut să fie contracandidatul său.

×
Subiecte în articol: Donald Trump Kanye West cina
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close