Antena 3 Externe Nascută în urma unui viol, o femeie și-a răzbunat mama după mai bine de 40 de ani

Nascută în urma unui viol, o femeie și-a răzbunat mama după mai bine de 40 de ani

de Alexandra Ionescu    |    04 Aug 2021   •   15:41
Nascută în urma unui viol, o femeie și-a răzbunat mama după mai bine de 40 de ani
Sursa foto: Getty Images

Justitia britanica l-a condamnat marti pe un barbat de 74 de ani pentru un viol comis asupra unei minore in urma cu peste 40 de ani.

Carvell Bennett, în vârstă de 74 de ani, a fost găsit vinovat de un tribunal din Birmingham, un oraş din centrul Angliei, pentru un viol comis în anii 1970 asupra unei minore de 13 ani şi a fost condamnat la 11 ani de închisoare.

După viol, victima a descoperit că era însărcinată şi a născut la vârsta de 14 ani o fetiţă, pe care a dat-o spre adopţie.

Acel copil, care nu putea fi identificat pentru ca identitatea mamei sale să fie protejată, a descoperit adevărul despre venirea sa pe lume abia atunci când a putut să consulte dosarul de adopţie când a devenit adult, la vârsta de 18 ani.

”Am vrut dreptate pentru mama mea și am vrut dreptate pentru mine. Ramificațiile a ceea ce Bennett a ales să facă mi-au modelat întreaga viață.

Din cauza acelei infracțiuni sunt în viață. Eu sunt dovada unui viol asupra unui copil”, a spus femeia.

Daisy a fost adoptată de o familie albă și s-a luptat întreaga copilărie să se integreze în acel mediu: „Îmi amintesc că eram foarte mică și mă gândeam la mama mea biologică în fiecare zi.

Rasa a fost o problemă imensă pentru mine”, a spus ea.

La momentul comiterii infracțiunii sexuale, aceasta a fost muşamalizată de către autorităţile britanice și doar efoturile fiicei născute din viol și determinatea ei de a-și mobiliza și mama au făcut ca dosarul să fie redeschis.

Gratie unei analize a ADN-ului ei, Carvell Bennett a fost identificat in mod oficial drept parinte biologic, in conditiile in care el negase intotdeauna aceasta paternitate.

Acuzatul a refuzat să prezinte scuze și a recunoscut că a întreţinut raportul sexual, dar a afirmat că victima fusese de acord şi că el credea că tânăra avea 16 ani.

Judecătorul a considerat însă că aceste afirmaţii sunt „ridicole”. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close