Antena 3 Externe După ce a zburat cu low cost, Regina Sofia a Spaniei dă în judecată firma pentru că şi-a făcut reclamă pe seama ei

După ce a zburat cu low cost, Regina Sofia a Spaniei dă în judecată firma pentru că şi-a făcut reclamă pe seama ei

08 Iun 2009   •   23:42
După ce a zburat cu low cost, Regina Sofia a Spaniei dă în judecată firma pentru că şi-a făcut reclamă pe seama ei
Sursa foto: regina sofia

Regina Sofia a Spaniei va da în judecată compania aeriană Ryanair, pentru că i-a folosit imaginea într-o campanie publicitară. Suverana a ales unul dintre zborurile companiei low cost, săptămâna trecută, iar cei de la Ryanair au profitat si îşi fac reclamă... regală.

?Regina Sofia zboară cu low cost. Zboară ca un monarh cu 10 euro?. Pare un slogan publicitar destul de inspirat, însă compania Ryanair nu s-a gândit că ar trebui să-i ceară voie suveranei înainte de a-l publica în toate ziarele.

Dacă spaniolii au citit anunţul buimăciţi, Regina a fost de-a dreptul furioasă. S-a declarat dezgustată şi ofensată. Suverana a zburat cu Ryanair spre Londra, ca să-şi viziteze fratele bolnav, însă nu s-a aşteptat să ajungă protagonista unei campanii publicitare.

Compania aeriană şi-a cerut scuze. Ca să aplaneze scandalul, reprezentanţii Ryanair au explicat că, de fapt, încercau să îi mulţumească reginei că a ales una dintre cursele lor.

Nu este prima dată când compania se foloseşte de imaginea unor celebrităţi fără să le ceară voie. Printre cei care s-au trezit că îi fac reclamă se numără preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, soţia sa Carla Bruni şi premierul spaniol Jose Luis Zapatero.

Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close