Antena 3 CNN Externe Ed Sheeran, planuri pentru viața de apoi. Vrea să construiască o criptă pe moșia sa din Norfolk

Ed Sheeran, planuri pentru viața de apoi. Vrea să construiască o criptă pe moșia sa din Norfolk

Ed Sheeran pare să își facă planuri pentru viața de apoi. Cântărețul a depus o cerere pentru permisiunea de a construi o cameră mortuară pe proprietatea sa din Norfolk.

Ed Sheeran, planuri pentru viața de apoi. Vrea să construiască o criptă pe moșia sa din Norfolk
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    14 Ian 2022   •   22:46

Artistul, în vârstă de 30 de ani, primise deja permisiunea consiliului local să construiască un lăcaș de cult pe terenul moșiei sale, pe care el a numit-o ”loc privat de retragere pentru contemplare și rugăciune”.

Cu toate acestea, el a depus o altă cerere, de data aceasta cerând permisiunea de a construi o mică criptă sub capelă.

Aplicația sa așteaptă aprobare din luna decembrie a anului trecut.

Conform cererii din 2019 pentru capelă, oaspeții din întreaga lume îi vizitează proprietatea. ”Mulți dintre acești oameni provin din multe țări, credințe și obiceiuri, inclusiv, de exemplu, SUA, Irlanda, Ghana, Nigeria, Asia și Australia”, se arată în comunicat.

”Astfel, solicitantul urmărește să ofere un spațiu în care el, familia sa și aceste persoane diferite să se poată retrage pentru contemplare, rugăciune și relaxare, să se întâlnească să sărbătorească și să mediteze în pace și în siguranță atunci când vizitează,” scrie Sky News.

Informațiile suplimentare oferite despre capelă, care se pare că este în construcție pe șantierul din apropierea satului Framlingham, arată că va avea opt rânduri de strane, un turn de scări în spirală, un acoperiș de plumb și ferestre mari.

×
Subiecte în articol: ed sheeran planuri viata de apoi cripta
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close