Antena 3 CNN Externe Educatoare din Marea Britanie, acuzată că a agresat sexual copiii pe care trebuia sa-i îngrijească (VIDEO)

Educatoare din Marea Britanie, acuzată că a agresat sexual copiii pe care trebuia sa-i îngrijească (VIDEO)

Educatoare din Marea Britanie, acuzată că a agresat sexual copiii pe care trebuia sa-i îngrijească (VIDEO)
Sursa foto: Vanessa George
11 Iun 2009   •   09:36

O îngrijitoare de la o grădiniţă din Anglia a fost arestată sub acuzaţia că i-a agresat sexual pe copiii, pe care-i avea în grijă.

Vanessa George este învinuită, de asemenea, că i-a fotografiat pe copii în poziţii indecente şi a trimis imaginile prietenului său.

Poliţia deţine deja suficiente dovezi pentru a o trimite în faţa justiţiei, dar nu a reuşit încă să identifice toate victimele.

Anchetatorii au confirmat că o parte din fotografii au fost făcute chiar în incinta grădiniţei.

?Am fost informaţi că fotografiile au fost făcute chiar în grădiniţă?, a declarat unul dintre părinţi.

?Educatoarea părea foarte drăgutză. Era prietenoasă, decentă şi se purta frumos cu toţi copiii. Suntem şocaţi de ceea ce s-a întâmplat?, a declarat pentru Daily Mail , mama unui copil înscris la respectiva grădiniţă.

Misiunea autorităţilor de a identifica victimele nu este una uşoară. ?Este foarte greu să identificăm victimele după imaginile pe care le avem. Deocamdată, ne concentrăm pe comunicarea cu famiile care credem că sunt implicate?, a declarat Jim Webster, reprezentant al autorităţilor britanice.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marea Britanie gradinita educatoare
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close