Antena 3 CNN Externe Elvetia. Patru români găsiţi împuşcaţi în apartamentul lor

Elvetia. Patru români găsiţi împuşcaţi în apartamentul lor

Elvetia. Patru români găsiţi împuşcaţi în apartamentul lor
Sursa foto: elvetia
07 Mar 2009   •   17:54

Patru români au fost găsiţi împuşcaţi în locuinţa lor din oraşul elveţian Geneva. Din primele cercetări, se pare că un bărbat în vârstă de 52 de ani şi-a ucis soţia şi pe cei doi copii, iar apoi s-a sinucis. El a lăsat un bilet scris în limba română, care nu lămureşte motivul gestului său.

Trupurile neînsufleţite ale celor patru persoane au fost descoperite de poliţia din Geneva în apartamenul familiei.
Poliţiştii au fost avertizaţi de o prietenă a familiei care era îngrijorată. După ce au intrat în apartament, au descoperit cele patru corpuri: al mamei, al tatălui şi al celor doi copii, decedaţi.

Anchetatorii au găsit în apartament o armă de foc, dar şi un bilet scris de capul familiei care nu lămureşte însă motivele care au provocat tragedia. Poliţiştii spun că ar putea fi vorba de o dramă familială şi cred că bărbatul şi-a ucis soţia şi cei doi copii iar apoi s-a sinucis.

Reprezentanţii Ambasadei României din Elveţia au confirmat cazul, dar au precizat că nu se vor ocupa de anchetă, pentru că victimele au devenit, acum câţiva ani, cetăţeni elveţieni.

Bărbatul avea un atelier de lăcătuşerie şi era stabilit la Geneva de aproape 30 de ani. Soţia sa era originară tot din România. Autorităţile elveţiene încearcă să găsească o explicaţie pentru acestă tragedie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close