Antena 3 CNN Externe O familie de miliardari oferă un salariu cu șase cifre pentru a găsi o dădacă de câini: "Nemaiîntâlnit în industrie"

O familie de miliardari oferă un salariu cu șase cifre pentru a găsi o dădacă de câini: "Nemaiîntâlnit în industrie"

O familie de miliardari americani din Marea Britanie caută o dădacă pentru câini și oferă un salariu uriaș. Iată care sunt cerințele.

O familie de miliardari oferă un salariu cu șase cifre pentru a găsi o dădacă de câini: "Nemaiîntâlnit în industrie"
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    21 Iun 2023   •   15:21

Condiția principală este ca bona să locuiască în Marea Britanie și să fie disponibilă pentru a călători împreună cu familia și animalul de companie în timpul vacanțelor și călătoriilor.

Familia de miliardari americani, stabilită în Knightsbridge, centrul Londrei, caută o bonă pe care să o plătească cu 127.000 de dolari pe an.

Familia caută pe cineva cu experiență în domeniu, capabil să asigure bunăstarea, fericirea și siguranța câinilor. Persoana selectată va locui în casa familiei și va trebui să se ocupe de întreaga îngrijire a animalelor.

Responsabilitățile includ organizarea întâlnirilor de joacă cu alți câini, gestionarea programărilor la veterinar și păstrarea evidenței stării de sănătate a cățeilor. Bona va trebui, de asemenea, să se asigure că există întotdeauna mâncare și provizii suficiente pentru animalele de companie.

Citește și: Miliardar din SUA, injectat cu plasma fiului său pentru a întineri: "Am evaluat sute de terapii pentru longevitate"

În plus față de aceste sarcini, anunțul de angajare cere, de asemenea, ca dădaca să poată asigura "măsuri de securitate stricte" pentru a păstra cățeii în siguranță, sugerând că proprietarii ar putea fi celebrități sau figuri publice importante.

George Ralph-Dunn, reprezentantul agenției de recrutare care a postat anunțul, a declarat că salariul oferit este nemaiîntâlnit în industrie. Cu toate acestea, familia caută o persoană care să pună binele câinilor pe primul loc și să fie dedicată exclusiv acestei responsabilități.

Anunțul de angajare a generat deja un interes semnificativ, cu peste 300 de aplicații primite în scurt timp. George Ralph-Dunn a menționat că toți aplicanții vor fi supuși unor verificări riguroase înainte de a fi invitați pentru interviuri și probe în persoană.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close