Antena 3 CNN Externe Miliardar din SUA, injectat cu plasma fiului său pentru a întineri: "Am evaluat sute de terapii pentru longevitate"

Miliardar din SUA, injectat cu plasma fiului său pentru a întineri: "Am evaluat sute de terapii pentru longevitate"

Bryan Johnson, în vârstă de 45 de ani, caută secretul tinereții eterne, iar recent, în speranţa că va putea să-şi inverseze vârsta biologică, şi-a injectat sângele fiului său adolescent.

Miliardar din SUA, injectat cu plasma fiului său pentru a întineri: "Am evaluat sute de terapii pentru longevitate"
Sursa foto: Bryan Johnson | Youtube
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Mai 2023   •   09:42

În vârstă de 45 de ani, Bryan Johnson urmează de ani de zile o dietă strictă şi un regim dur de antrenament.

Preocupat de aspectul sau fizic, bărbatul, împreună cu tatăl său, Richard, în vârstă de 70 ani, şi fiul său, Talmage, de 17 ani, au mers la o clinică din Dallas pentru un tratament de întinerire.

"Am evaluat sute de terapii pentru longevitate și mi s-a părut a fi ceva de proporții epice ca fiul meu, tatăl meu și cu mine să facem primul schimb multi-generațional de plasmă", a spus Bryan.

Astfel, plasma adolescentului Talmage a fost injectată în venele tatălui său, în speranța că va repara orice deteriorare celulară, aceeași procedură fiind aplicată și în cazul bunicului în vârstă de 70 de ani.

Citește și: Urmărire spectaculoasă pe o autostradă din SUA: un cowboy cu lasou a prins o vacă scăpată de sub control

Studiile efectuate pe şoareci par să sugereze că plasma din corpurile mai tinere poate îmbunătăți sănătatea generațiilor mai în vârstă.

Totuși, experţii spun că rezultatele acestor experimente nu sunt concludente şi că oamenii nu ar trebui să se bazeze pe asemenea speculaţii.

Cu toate acestea, echipa lui Bryan crede că miliardarul va reuşi să îşi inverseze vârsta biologică, iar afaceristul a transmis că va publica rezultatele transfuziei sale de sânge în lunile următoare.

×
Subiecte în articol: afacerist SUA tinerete vesnica tratament
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close