Antena 3 CNN Externe O femeie de serviciu a fost concediată după ce a mâncat un sandviș rămas în urma unui eveniment la firma unde lucra

O femeie de serviciu a fost concediată după ce a mâncat un sandviș rămas în urma unui eveniment la firma unde lucra

O femeie a rămas fără locul de muncă după ce a mâncat un sandviș de ton rămas de la un eveniment organizat de o firmă de avocatură din Londra.

O femeie de serviciu a fost concediată după ce a mâncat un sandviș rămas în urma unui eveniment la firma unde lucra
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Feb 2024   •   22:40

Gabriela Rodriguez, în vârstă de 39 de ani, nu s-a gândit niciun moment că își riscă locul de muncă dacă mănâncă un sandviș rămas printre alte resturi de mâncare în urma unei întâlniri a avocaților la firma unde lucra. 

Slujba era singura care-i genera venituri prin care putea să-și întrețină fiica de 10 ani. Firma la care lucra femeia, Total Clean, susține că acțiunea femeii le-a "distrus în mod irevocabil" încrederea.

Femeia, care câștiga în jur de 13,08 lire sterline pe oră, a încercat să conteste decizia, fără succes.

Sindicali au criticat decizia Total Clean, descriind-o ca "dincolo de orice rațiune și înțelegere". Decizia de a o concedia pe Gabriela Rodriguez sub acuzația de a lua "proprietatea clientului... fără autorizație sau justificare" i-a determinat pe activiști să protesteze în fața biroului firmei de avocatură.

Aceștia s-au prezentat înarmați cu conserve de ton și sandvișuri, dar și cu pancarte pe care scria "Concediat pentru un sandviș?".

 

×
Subiecte în articol: femeie concediată sandvis
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close