Antena 3 CNN Externe A fost spitalizată cu COVID-19, iar după o săptămână când a revenit acasă, soțul ei murise de aceeași boală

A fost spitalizată cu COVID-19, iar după o săptămână când a revenit acasă, soțul ei murise de aceeași boală

O femeie din Florida care a fost internată în spital o săptămână din cauza COVID-19, nu a reușit să dea de soțul ei rămas acasă, infectat și el. O săptămână mai târziu, după externare, l-a găsit mort în casă.

A fost spitalizată cu COVID-19, iar după o săptămână când a revenit acasă, soțul ei murise de aceeași boală
Sursa foto: Twitter/ Young Khor
de Alexandra Ionescu    |    31 Aug 2021   •   16:55

Pentru Lisa Steadman externarea din spital și întoarcerea acasă, în loc să fie un motiv de bucurie, a devenit cel mai negru coșmar.

Soții Steadman s-au îmbolnăvit amândoi de COVID-19. Primul a fost el, ale cărui simptome au fost similare cu cele ale unei răceli.

Apoi Lisa s-a infectat și ea. Când a leșinat, a fost dusă de urgență la spital, Ron, soțul ei, a rămas acasă să aibă grijă de câini.

După câteva zile în care nu a reușit să ia deloc legătura cu soțul ei, Lisa a cerut poliției să verifice dacă totul este în regulă. 

Imediat după externare, Lisa s-a dus acasă. L-a găsit pe Ron, care murise, în pat, iar câinii erau și ei la un pas să moară de foame. 

”Nu-mi pot scoate imaginea aia din cap. Îmi doresc să nu-l fi găsit așa”, a spus Lisa.

Niciunul dintre cei doi soți nu era vaccinat.

”Amândoi eram nesigur în ceea ce privește vaccinarea. Ni se părea că nu au fost suficient testate. Acum, după ce am fost în spital, și am vorbit cu doctorul meu, am decis să mă vaccinez în septembrie”, a spus Lisa, potrivit NBC News.

În ultima lună, numărul deceselor de Covid din SUA a crescut dramatic, ajungând la o medie de 769 pe zi, cea mai ridicată de la mijlocul lunii aprilie.

 

×
Subiecte în articol: COVID-19 coronavirus Florida
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close