Antena 3 CNN Externe "Ofertă" de Ziua Îndrăgostiților: Gândacii pot fi botezaţi cu numele foştilor iubiți, la o Grădină Zoologică din Texas

"Ofertă" de Ziua Îndrăgostiților: Gândacii pot fi botezaţi cu numele foştilor iubiți, la o Grădină Zoologică din Texas

De Valentine's Day, le puteţi da gândacilor numele foştilor parteneri, însă există un preţ.

"Ofertă" de Ziua Îndrăgostiților: Gândacii pot fi botezaţi cu numele foştilor iubiți, la o Grădină Zoologică din Texas
Sursa foto: sazoo.org
de Alexandra Cojoianu    |    14 Feb 2023   •   14:24

Pentru unii, Ziua Îndrăgostiților poate aduce sentimente de resentimente profunde și furie îndreptate către fostul partener.

Pentru acele persoane care caută să-și canalizeze emoțiile, un zoo din Texas are o idee inedită care implică gândaci.

Tradiția anuală a grădinii zoologice de Ziua Îndrăgostiților le permite foștilor iubiți furioși să marcheze ziua numind una dintre micile creaturi după fostul lor iubit.

Cel mai bun lucru este că inițiativa este pentru o cauză bună, ajutând la strângerea de fonduri pentru a sprijini "viziunea grădinii zoologice de a asigura un viitor pentru animalele sălbatice din Texas și din întreaga lume", potrivit standard.co.uk.

Citeşte şi: "Nu o să mai beau. Apă". Un bărbat din Târgu Jiu a lipit sute de bileţele pe maşina iubitei pentru a-şi cere iertare de Ziua Îndrăgostiţilor

Solicitanții pot face o donație cuprinsă între 10 și 150 de dolari (8 și 123 de lire sterline) și pot numi un gândac de bucătărie după fostul lor partener.

O felicitare digitală de Ziua Îndrăgostiților este apoi trimisă atât donatorului, cât și fostului, declarând vestea că un gândac poartă acum numele celui din urmă.

Pe lângă un gândac, pot fi alese și rozătoare sau legume, pentru o sumă modică.

Mai exact, pentru 25 de dolari (20 de lire sterline) puteți da numele unui rozător sau, pentru cei care caută cea mai dulce răzbunare, puteți achiziționa pachetul premium pentru 150 de dolari (123 de lire sterline).

Pachetul premium include un mesaj video personalizat care îi arată fostului partener animalul care se ospătează cu gândacul, leguma sau rozătoarea lor.

Pentru vegetarieni, există o opțiune vegană pentru 5 dolari (4 lire sterline), care prezintă verdețuri care să fie mâncate de erbivore.

Fostul partener primește apoi o notificare pe care scrie: "Dragă [Nume], Fostul tău partener, [Nume], a numit un gândac în onoarea noastră, pentru a fi mâncat pe 2/14. Nu ezitați să vă conectați acum la transmisia în direct a gândacului la sazoo.org/you-blew-it."

×
Subiecte în articol: Texas SUA zoo gandaci
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close