Antena 3 Externe ”Gunoi” de 1 milion de dolari. Ce au găsit doi americani în mijlocul drumului

”Gunoi” de 1 milion de dolari. Ce au găsit doi americani în mijlocul drumului

de L.D.    |    22 Mai 2020   •   12:40
”Gunoi” de 1 milion de dolari. Ce au găsit doi americani în mijlocul drumului
Sursa foto: captură youtube

Cu doar câteva zile în urmă, familia Schantz, din Virginia, a avut parte de o mare surpriză. Pentru a mai scăpa de plictiseala pandemiei, cuplul a hotărât să facă o plimbare mai lungă cu mașina, moment în care au dat peste 2 saci plini cu bani.

 În timpul unei plimbări cu mașina, cei doi au observat că autoturismul din fața lor a evitat la limită ceea ce, la prima vedere, părea un mare sac de gunoi. Din păcate, ei nu au mai avut timp să facă acest lucru, așa că au trecut peste sac, însă au oprit mașina pentru a-l lua din drum, astfel încât mașinile care ar mai fi trecut pe acolo să nu se mai confrunte cu aceeași problemă. 

Când au coborât din mașină, au observat că pe marginea drumului mai era un sac, asemănător primului. I-au luat pe amândoi, cu gândul să îi arunce la un tomberon. Odată ajunși acasă, au vrut să verse conținutul sacilor în gunoi, însă nu mică le-a fost mirarea când au observat că ”gunoiul” costa în bancnote în valoare de 1 milion de dolari. 

Familia a alertat imediat poliția, care încearcă acum să identifice sursa banilor, scrie CNN.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close