Antena 3 CNN Externe Hamas acuză Israel că oferă gumă de mestecat şi bomboane afrodisiace tinerilor din Gaza

Hamas acuză Israel că oferă gumă de mestecat şi bomboane afrodisiace tinerilor din Gaza

Hamas acuză Israel că oferă gumă de mestecat şi bomboane afrodisiace tinerilor din Gaza
15 Iul 2009   •   14:25


Hamas suspectează serviciile secrete din Israel că au introdus, în Fâşia Gaza, gumă de mestecat care sporeşte nevoia de sex pentru "a corupe populaţia tânără", a declarat un oficial.

"Am descoperit două tipuri de afrodisiace, care au fost introduse în Fâşia Gaza prin punctele de frontieră israeliene. Primul a venit sub formă de gumă de mestecat, iar al doilea sub formă de bomboane", a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei Hamas, Islam Shahwan.

Mişcarea islamistă care conduce de doi ani teritoriul palestinian dens populat a anunţat că a reţinut membrii unei grupări care a ajutat la introducerea produselor în Fâşia Gaza. "Au recunoscut în timpul interogatoriului că au legături cu serviciile secrete zioniste", a spus Shahwan.

Unul dintre suspecţi a spus că a primit produsele la preţ redus de la un ofiţer israelian, care a spus "că nu este interesat de bani, ci vrea ca produsele să fie distribuite printre tinerii din Gaza". "Serviciile secrete doresc să corupă tânăra generaţie, distribuind aceste produse printre studenţi", a mai spus Shahwan.

Povestea a ieşit la lumină după ce un palestinian a depus o plângere la poliţie că fiica lui a avut "reacţii adverse dubioase" după ce a mestecat guma respectivă. Partea israeliană a refuzat să comenteze oficial acuzaţiile, pe care o sursă militară citată de The Daily Telegraph le consideră "absurde".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Hamas guma de mestecat
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close