Antena 3 CNN Externe Hugo Chavez, despre ministrul columbian al Apărării: E un retardat!

Hugo Chavez, despre ministrul columbian al Apărării: E un retardat!

Hugo Chavez, despre ministrul columbian al Apărării: E un retardat!
Sursa foto: Hugo Chavez
26 Oct 2009   •   13:47

Hugo Chavez şochează din nou. De data aceasta, preşedintele Venezuelei l-a insultat în direct pe ministrul columbian al Apărării, Gabriel Silva. ?Este un retardat?, a spus Chavez în cadrul unei emsiuni televizate, arată BBC News.

"Ministrul Apărării din Columbia este cel puţin retardat. Urmează instrucţiunile imperiului?, a declarat Chavez, făcând referire la Statele Unite ale Americii. Declaraţia preşedintelui Chavez vine la o săptămână după ce ministrul columbian al Apărării a criticat Venezuela pe motiv că nu este în stare să pună capăt traficului de droguri.

Pe de altă parte, Chavez susţine că "producţia de stupefiante s-a dublat" după intrarea în funcţiune a "Planului Colombia" de cooperare militară între Bogota şi Washington.

Recent, Hugo Chavez a atras atenţia presei din lumea întreagă, după ce a cerut oficial populaţiei să facă duş contra cronometru. Preşedintele de la Caracas este supărat că oamenii cântă în timp ce fac duş şi uită că ţara este în criză de energie. Chavez a subliniat că risipa de apă şi comunismul nu merg bine împreună.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Hugo Chavez televizor Venezuela Columbia
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close