Antena 3 CNN Externe Imaginea bizară publicată de Casa Albă pe rețelele de socializare. Cum a fost surprins Donald Trump

Imaginea bizară publicată de Casa Albă pe rețelele de socializare. Cum a fost surprins Donald Trump

Imaginea bizară publicată de Casa Albă pe rețelele de socializare. Cum a fost surprins Donald Trump
02 Feb 2017   •   15:18

Convorbirea telefonică între preşedintele american Donald Trump şi premierul australian Malcolm Turnbull s-a dovedit a fi scurtă ca urmare a punerii sub semnul întrebării a acordului bilateral cu privire la refugiaţi, a relatat miercuri Washington Post, citat de AFP.

Potrivit cotidianului american, preşedintele republican al SUA a întrerupt brusc convorbirea după ce a criticat acordul încheiat de predecesorul său, Barack Obama, privind primirea de refugiaţi trimişi de Australia în tabere controversate. Conform presei, Trump a întrerupt convorbirea după 25 de minute, deşi fusese programată să dureze o oră.

Din cele patru convorbiri telefonice pe care le-a avut cu lideri străini sâmbătă, aceasta a fost "de departe cea mai rea", a reacţionat Donald Trump la scurt timp după aceea, potrivit Washington Post.

Subiectul a fost intens comentat pe rețelele de socializare, unde Casa Albă a publicat o imagine ciudată. Mai exact, administratorii contului de Twitter au publicat o imagine cu Donald Trump, în timpul conversației. În imagine se vede că Trump ține degetul mijlociu ridicat în timp ce vorbește cu oficialul australian.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close