Antena 3 CNN Externe Imagini cu trupul neînsufleţit al lui Kim Jong-Il difuzate de televiziunea nord-coreeană

Imagini cu trupul neînsufleţit al lui Kim Jong-Il difuzate de televiziunea nord-coreeană

Imagini cu trupul neînsufleţit al lui Kim Jong-Il difuzate de televiziunea nord-coreeană
Sursa foto: Foto: AP/ Agerpres
20 Dec 2011   •   09:39
Mai multe imagini cu trupul neînsufleţit al fostului lider Kim Jong-Il, la căpătâiul căruia se afla fiul său cel mai tânăr Kim Jong-Un, au fost difuzate de televiziunea nord-coreeană, informează AFP.

Fostul l
ider al regimului comunist a fost îmbrăcat în obişnuita sa tunică de culoare kaki şi aşezat într-un sicriu de sticlă, înconjurat de numeroase flori roşii şi albe.

În fotografii, se poate vedea cum mai mulţi lideri nord-coreeni se reculeg în faţa scriului. Printre aceştia se numără şi fiul cel mai tânăr şi succesor al fostului lider care purta un costum de culoare închisă.



Trupul lui Kim Jong-Il a fost depus în mausoleul Kumsusan din Phenian, unde se află şi cel al tatălui său, fondatorul Coreei de Nord, Kim Il-sung, decedat în 1994.

Imagini de la ULTIMA apariţie publică a lui Kim Jong-Il. Dictatorul, fotografiat în primul supermarket din Coreea de Nord



Kim Jong-Il, liderul Coreei de Nord, a murit în dimineaţa zilei de sâmbătă. Surse medicale au afirmat că liderul Coreei de Nord ar fi suferit de cancer la pancreas.

Liderul coreean avea 69 de ani şi a murit în timpul unei călătorii cu trenul. Potrivit medicilor, acesta ar fi suferit un atac de cord, şi în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a putut fi readus la viaţă.


Succesorul declarat al lui Kim Jong-Il este fiul său, Kim Jong Un, despre care până acum un an, nu se ştia nici cum arată.








×
Subiecte în articol: Kim Jong-Il cadavru Kim Jong Un phenian
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close