Antena 3 CNN Externe Imagini cu trupul neînsufleţit al lui Kim Jong-Il difuzate de televiziunea nord-coreeană

Imagini cu trupul neînsufleţit al lui Kim Jong-Il difuzate de televiziunea nord-coreeană

Imagini cu trupul neînsufleţit al lui Kim Jong-Il difuzate de televiziunea nord-coreeană
Sursa foto: Foto: AP/ Agerpres
20 Dec 2011   •   09:39
Mai multe imagini cu trupul neînsufleţit al fostului lider Kim Jong-Il, la căpătâiul căruia se afla fiul său cel mai tânăr Kim Jong-Un, au fost difuzate de televiziunea nord-coreeană, informează AFP.

Fostul l
ider al regimului comunist a fost îmbrăcat în obişnuita sa tunică de culoare kaki şi aşezat într-un sicriu de sticlă, înconjurat de numeroase flori roşii şi albe.

În fotografii, se poate vedea cum mai mulţi lideri nord-coreeni se reculeg în faţa scriului. Printre aceştia se numără şi fiul cel mai tânăr şi succesor al fostului lider care purta un costum de culoare închisă.Trupul lui Kim Jong-Il a fost depus în mausoleul Kumsusan din Phenian, unde se află şi cel al tatălui său, fondatorul Coreei de Nord, Kim Il-sung, decedat în 1994.

Imagini de la ULTIMA apariţie publică a lui Kim Jong-Il. Dictatorul, fotografiat în primul supermarket din Coreea de NordKim Jong-Il, liderul Coreei de Nord, a murit în dimineaţa zilei de sâmbătă. Surse medicale au afirmat că liderul Coreei de Nord ar fi suferit de cancer la pancreas.

Liderul coreean avea 69 de ani şi a murit în timpul unei călătorii cu trenul. Potrivit medicilor, acesta ar fi suferit un atac de cord, şi în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a putut fi readus la viaţă.


Succesorul declarat al lui Kim Jong-Il este fiul său, Kim Jong Un, despre care până acum un an, nu se ştia nici cum arată.
×
Subiecte în articol: Kim Jong-Il cadavru Kim Jong-Un phenian
Parteneri
Localitate din România în care casele se vând chiar și cu 10.000 de lei
x close