Antena 3 CNN Externe Imagini şocante în Rusia. O femeie s-a aruncat de la etajul cinci, sub privirile fiului ei (VIDEO)

Imagini şocante în Rusia. O femeie s-a aruncat de la etajul cinci, sub privirile fiului ei (VIDEO)

Imagini şocante în Rusia. O femeie s-a aruncat de la etajul cinci, sub privirile fiului ei (VIDEO)
Sursa foto: Sinucidere
08 Mai 2009   •   20:45

O femeie bolnavă de cancer şi-a curmat zilele pentru a-i permite fiului, care avea grijă de ea, să-şi trăiască viaţa. Lydia Timofeyeva, de 65 de ani, a obosit să mai lupte cu boala care o măcina. Cancerul avea să o răpună şi femeia ştia acest lucru. Ştia şi că viaţa fiului şi a nurorii care se îngrijeau să aibă tot ce-i trebuie erau măcinate de neputinţa ei.

A ieşit pe balcon, fără să spună ce are de gând să facă. Apartamentul în care locuia femeia se află la etajul cinci .Acolo au zărit-o vecinii, care au chemat poliţia. De cealaltă parte a balustradei, fiul Lydiei aproape se luptă cu ea. Femeia vrea să cadă. E implorată să trăiască, însă pe femeie nimic nu a putut-o convinge să trăiască.

În timp ce salvatorii sunt la doar câţiva metri distanţă de femeie, rudele încearcă să o salveze cu forţa. Salvatorii sunt la doar câţiva metri de femeie.Cu ultimele forţe, fiul încearcă să o mai ţină câteva secunde, până vor ajunge salvatorii. El ştie că vrea să se omoare pentru el, dar pentru femeie decizia a fost finală.



Observator

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close