Antena 3 CNN Externe Incident la un discurs susţinut de Angela Merkel: Femeie reţinută după ce a apărut cu un pistol de jucărie

Incident la un discurs susţinut de Angela Merkel: Femeie reţinută după ce a apărut cu un pistol de jucărie

Incident la un discurs susţinut de Angela Merkel: Femeie reţinută după ce a apărut cu un pistol de jucărie
06 Mai 2010   •   15:12



O femeie a fost reţinută în Germania, după ce a apărut la o fereastră cu un pistol în mână, în apropiere de locul în care cancelarul Angela Merkel susţinea un discurs. Pistolul s-a dovedit a fi de jucărie, însă femeia a rămas în detenţie întrucât era căutată pentru o altă infracţiune.

Potrivit AFP, incidentul s-a produs miercuri seară, la Wuppertal (vestul ţării), în timp ce Angela Merkel susţinea un discurs electoral cu ocazia unui scrutin regional, programat să aibă loc duminică.

Poliţişii au intrat în clădirea în care se afla femeia şi au arestat-o. Alături de aceasta au mai fost reţinuţi şi doi bărbaţi.

"În niciun moment nu a existat vreun pericol pentru persoanele prezente, dar atitudinea neglijentă a spectatorilor a determinat o operaţiune a poliţiei", au precizat autorităţile într-un comunicat citat de sursa precizată.

Cei doi bărbaţi reţinuţi au fost, ulterior, eliberaţi. Femeia, al cărui nume nu a fost dat publicităţii, a rămas, însă, în arest. Potrivit poliţiştilor, ea era căutată pentru comiterea unei alte infracţiuni.

Antena3.ro




×
Subiecte în articol: Angela Merkel pistol jucarie incident discurs
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close