Antena 3 CNN Externe Infidelitate scumpă: I-a cumpărat soţiei o bijuterie, de fiecare dată când a înşelat-o

Infidelitate scumpă: I-a cumpărat soţiei o bijuterie, de fiecare dată când a înşelat-o

Infidelitate scumpă: I-a cumpărat soţiei o bijuterie, de fiecare dată când a înşelat-o
Sursa foto: bijuterie
18 Aug 2009   •   11:42

Secretul unei căsătorii fericite: bijuteriile. Cel puţin în cazul unui cuplu britanic. Robert şi Elizabeth Charlton au avut o căsnicie departe a fi ideală, însă au stat împreună 26 de ani. Asta pentru că, de fiecare dată când călca strâmb, bărbatul îi achiziţiona soţiei lui o bijuterie scumpă.

Escapadele britanicului nu au fost puţine la număr, având în vedere că întreaga colecţie de bijuterii a familiei este compusă din cel puţin 43 de piese.

Potrivit Daily Mail, cei doi britanici s-au căsătorit în anul 1948, iar căsnicia lor a durat până în 1974, când bărbatul a murit. Colecţia de bijuterii, moştenită de unica fiică a cuplului, a fost pusă în vânzare pentru nu mai puţin de 300.000 de lire sterline.

Cel mai scump obiect din colecţia de bujuterii a fost un colier cu 54 de diamante, a cărui valoare s-a ridicat la 60.000 de lire sterline. Pe locul al doilea în topul celor mai scumpe bijuterii din colecţie s-a situat un pandantiv în valoare de 23.000 de lire sterline. Un altă piesă de rezistenţă a colecţiei de bijuterii este o pereche de cercei care au fost vândută cu 22.000 de lire sterline.

Clare Durham, reprezentantă a casei de licitaţii Woolley and Wallis, a declarat: ?De fiecare dată când domnul Charlton era neastâmpărat şi îşi înşela soţia, îi cumpăra o bijuterie scumpă?.

?Ea era conştientă de faptul că o înşela foarte des. A înşelat-o de cel puţin 43 de ori, pentru că familia nu a vândut chiar toate bijuteriile?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marea Britanie
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close