Antena 3 CNN Externe Modificări făcute de Joe Biden în Biroul Oval. Dispare butonul de Coca-Cola a lui Trump

Modificări făcute de Joe Biden în Biroul Oval. Dispare butonul de Coca-Cola a lui Trump

Joe Biden, noul preşedinte al Statelor Unite, a început modificările în Biroul Oval, iar una dintre schimbări a captat atenţia Internetului.

Modificări făcute de Joe Biden în Biroul Oval. Dispare butonul de Coca-Cola a lui Trump
Sursa foto: Twitter
de Diana German    |    26 Ian 2021   •   11:40

Joe Biden a fost instaurat ca noul preşedinte al Statelor Unite şi în prima sa zi a început modificările în Biroul Oval, prin inversarea politicilor legate de imigrare,mediu, economie şi combaterea pandemiei de COVID-19 instaurate de predecesorul său, Donald Trump. 

Însă Biden nu s-a oprit aici şi a scos renumitul buton de Coca-Cola a lui Donald Trump. Tom Newton Dunn este cel care a observat, în timpul unui interviu la Casa Albă, că predecesorul lui Joe Biden avea un buton roşu pe masă, iar printr-o simplă apăsare, un majordom îi aducea fostului preşedinte o sticlă de Coca-Cola. Potrivit publicaţiei New York Times, Trump consuma până la 12 sticle de Coca-Cola pe zi.

Dunn este tot cel care a observat că Joe Biden a scos acest buton şi a postat pe Twitter despre această subtilă şi amuzantă modificare. „Președintele Biden a eliminat butonul de Coca-Cola Light”. Când Shippers Unbound (reporter al Sunday Times) și eu l-am intervievat pe Donald Trump în 2019, am fost fascinați de acel mic buton roșu. În cele din urmă, Trump l-a apăsat și un majordom a intrat în birou cu o Cola pe un platou de argint. Butonul a dispărut acum.”

Imediat după ce Tom Newton Dunn a lansat informaţia pe Twitter, postul a devenit viral, iar internauţii au avut diverse reacţii la această schimbare. 

Schimbările mai semnificative includ înlocuirea portretului lui Andrew Jackson, un susţinător a sclavismului şi plasarea în locul acestuia a unui portret a lui Benjamin Franklin, părinte fondator al Statelor Unite şi susţinător a abolirii sclaviei. 

Bustul lui Winston Churchill a fost scos şi înlocuit de diverse busturi, precum cel a Rosei Parks, a lui Martin Luther King Jr., Eleanor Roosevelt şi Robert F. Kennedy. 

 

×
Subiecte în articol: Joe Biden
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close