Antena 3 CNN Externe Josef Fritzl vrea să fie examinat de cei mai cunoscuţi psihiatri

Josef Fritzl vrea să fie examinat de cei mai cunoscuţi psihiatri

Josef Fritzl vrea să fie examinat de cei mai cunoscuţi psihiatri
Sursa foto: Josef Fritzl
29 Ian 2009   •   15:25

Josef Fritzl, austriacul care şi-a ţinut fiica sechestrată timp de 24 de ani şi a făcut şapte copii cu aceasta, a făcut o invitaţie publică psihologilor şi psihiatrilor care doresc să-l examineze. Potrivit telegraph.co.uk, doctorii vor putea acumula, în acest fel, experienţă pentru tratarea unor cazuri asemănătoare.
Într-un interviu pentru o revistă austriacă, Fritzl a declarat: "Ştiu ca voi petrece foarte mult timp în închisoare. Aş vrea să fiu examinat de cât mai mulţi psihologi şi psihiatri, de cei mai renumiţi din lume. Ar trebui să priveasca în adâncul sufletului meu şi să ia aminte pentru cazuri viitoare".
Profesorul Reinhardt Haller, cunoscut psihiatru austriac este de părere că acest caz ar trebui studiat în detaliu. "Din punctul de vedere al medicinei şi criminalisticii, personalitatea lui merită cu certitudine să fie examinată", a spus acesta.
Fritzl a recunoscut că şi-a violat fiica şi că a avut cu ea şapte copii. Presa austriacă a dezvăluit că Fritzl ar fi stat şi o scurtă perioadă în închisoare, după ce a fost condamnat pentru viol, în anii '60.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close